Metsän lumoissa -verkkokurssi

Verkkokurssi

JuuriJooga kutsuu sinut astumaan omaan metsääsi ja itseesi.
 
Tule tutustumaan metsäluontoo(si), omiin juuriisi ja itämerensuomalaiseen loitsuperinteeseen tälle kolmen viikon verkkokurssille. Livestriimeinä toteutettavien tapaamisten aikana tutustumme metsäiseen kansanperinteeseen, runolaulukulttuuriin ja loitsuihin sekä suomalaiseen luontoon. Laskeudumme tiedollisten osioiden lisäksi keholliseen kokemukseen joogaharjoituksin.
 
JuuriJoogassa joogaharjoituskin on kuin kehollinen loitsu!
JuuriJoogaan osallistuneen palautetta
Kaipaatko lempeää ja juurevaa ohjausta metsän syliin? Tässä on teille erinomainen opas, ihana tietäjänainen ja joogaohjaaja Lotta Leiwo <3 Oon ollut useita kertoja Lotan kehittämillä JuuriJooga-tunneilla, joogannut Lotan ohjauksessa metsässä ja joka kerralla oon ollut vaikuttunut Lotan juurevasta, lempeästä ja mukavan rennosta otteesta ohjata. Kirsikkana (vaiko mustikkana?) kakun päällä syvä tietämys suomalaisesta (ja intialaisestakin) kansanperinteestä, niin lumoutuminen on taattu.
Pihla

Kurssilaiset kutsutaan omaan suljettuun facebook -ryhmään, jossa jokainen voi jakaa omia kokemuksia ja harjoituksia muille kurssilaisille. Facebook-ryhmä sekä sähköposti toimivat kurssin viestintäkanavina.

JuuriJooga ei pyri tarjoamaan valmiita vastauksia tai maailmankuvaa, vaan herättelemään ja inspiroimaan sinua löytämään oman tavan olla yhteydessä luontoon sekä toteuttaa rituaaleja ja loitsuja. Tule mukaan JuuriJoogan heimoon ja löydä sisäinen tietäjä/noita/shamaani tai vaikka kaikka nämä yhdessä!

Mitä saat tällä kurssilla?

  • Tietoa metsäisestä kansanperinteestämme sekä runolaulukulttuurista ja niiden myötä ehkä omista juuristasikin!
  • Harjoituksia ja vinkkejä luontoyhteytesi vahvistamiseen.
  • Vinkkejä omanlaisten rituaalien toteuttamiseen.
  • Opit tekemään loitsuja ja käyttämään niitä.
  • Tutustut metsäjoogaan.

Lisäksi luvassa yhdessäoloa samanmielisten kanssa: Kurssi perustuu läsnäololle ja kohtaamisille verkon välityksellä, eli tapaamme kerran viikossa koko porukalla ja etenemme kurssilla samaan tahtiin. Mukaan mahtuu poikkeuksellisen rajattu osallistujamäärä, vain noin 15, joten kannattaa ilmoittautua pian!