Täydenkuun rummutus

Täydenkuun metsämeditaatio ja rummutus

Torstaina 15.8.2019 klo 19.30 - 21.00

Ilmainen täydenkuun tapahtuma Herttoniemen lähiluonnossa.

Täysikuun aikaan ympyrä sulkeutuu ja sykli täyttyy, jotta uusi voi alkaa. Tule katsastamaan menneeseen ja olemaan kiitollinen tässä hetkessä. Teemme yhdessä lempeän joogaharjoituksen, meditoimme ja rummuttelemme täydelle kuulle.

Mandalan muoto symboloi syklin täyttymistä, joten valmistamme tässä tapahtumassa myös luonnonmukaisista elementeistä yhteisen metsämandalan.

Koska: Torstaina 15.8.2019 klo 19.30 – 21.00
Paikka:
Kokoonnumme Herttoniemen Liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa.
Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.
Ilmoittautuminen: Holvi-kaupassani.

**SÄÄVARAUS**
Jos ilmojen herrat ja rouvat tarjoilevat kaatosadetta, tapahtuma peruuntuu. Ilmoitan peruutuksesta tekstiviestitse ilmoittautuneille sekä facebook -tapahtumassa.

MIKSI ILMOITTAUTUMINEN HOLVISSA?

Toivon että sitoudut osallistumiseesi ja kunnioitat järjestäjän tarjoamaa ilmaista sisältöä tekemällä ilmoittautumisen muutakin kuin some-eventtiin klikkaamalla. Näin tiedän kuinka moni on todellisuudessa tulossa ja myös somea välttelevät voivat kätevästi ilmoittautua mukaan. Sinä taas löydät osallistujainfon kätevästi sähköpostistasi.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.

Ota mukaan:

  • Kukkia, luonnonmukaisia koristeita, marjoja, hedelmiä tai kiviä yms. Valitsethan maatuvia tai luontoon muutenkin kuuluvia elementtejä koska mandala jätetään luontoon tapahtuman jälkeen.​ Vain mielikuvitus on rajana!
  • Oma, itselle tärkeä esine jonka voit asettaa osaksi mandalaa illan ajaksi. Tämän esineen viet takaisin kotiin tapahtuman päätyttyä.
  • Lämmintä juotavaa
  • Istuma-alusta ja/tai viltti
  • Rumpu tai muu soitin, jos omistat sellaisen
  • Hyttyskarkote sekä antihistamiinia jos saat mahdollisista ötökänpistoista voimakkaita reaktioita. Ohjaajalla on mukana ensiapulaukku, mutta ota omat karkotteet ja lääkkeet.
  • Pieni määrä vessapaperia. Metsässä ei ole vessoja, joten käymme luonnollisesti puskassa tarpeen vaatiessa.
  • Tarpeeksi lämmintä vaatetta.