Tapahtumat

Tapahtumat - Syksy 2019

Joogaa Mestalla

Lotan tunnit:
Lauantaina 9.11. klo 11.00 - 13.00
Lauantaina 30.11. klo 11.00 - 13.00

Drop-in joogatunteja Herttoniemessä syksyllä 2019.

Haaveiletko joogasta, mutta sinun ei ole mahdollista sitoutua viikoittaisiin tunteihin? Haluatko rauhoittua jonkin teeman äärelle hieman pidemmäksi hetkeksi? Onko Herttoniemi kätevän matkan päässä kotoasi?

Mesta Coworking järjestää yhdessä paikallisten joogaopettajien kanssa kahden tunnin mittaisia teemallisia joogatunteja. Sama opettaja vetää kaksi joogatuntia samalla teemalla – tunnit muodostavat kokonaisuuden, mutta toimivat mainiosti myös yksittäisinä tunteina. Kaikki tunnit sopivat hyvin myös aloittelijoille.

Tulevat teemalliset tunnit:

Joogaharjoituksen alkeet I ja II
Opettajana EssiYoga
21.9. klo 11-13
28.9. klo 11-13

Hyvinvoiva selkä – virtaava vaivaton liike
Opettajana Salla Kaitokari Yoga
12.10. klo 12-14
26.10. klo 12-14

Palauttava jooga – Rentoutumista, rauhoittumista ja olemisen tilaan asettumista
Opettajana Lotta Leiwo
9.11. klo 11-13
30.11. klo 11-13

Hengityksen voima
Opettajana Saija Lentonen Yoga
4.1.2020 klo 12-14
11.1.2020 klo 12-14

HINTA: 30€ / kerta
Osallistuminen ainoastaan ennakkoilmoittautumisella. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään tuntia edeltävänä keskiviikkona klo 11. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä.
Tunnin minimiosallistujamäärä on 5 henkeä. Maksu palautetaan, mikäli kurssi ei toteudu.

PAIKKA JA OHJEET:
Tunnit pidetään Mesta Coworkingilla osoitteessa Hiihtomäentie 18. Mesta sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, aivan Herttoniemen metron tuntumassa.

Otathan mukaasi joogatunnille oman joogamaton! Kannattaa myös ottaa mukaan viltti, villasukat ja lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Saavuthan 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan. Mestalla on mahdollisuus vaihtaa vaatteita.

Vesi kehossamme - Yin-jooga & Reiki

Lauantaina 2.11.2019
klo 11.30 - 14.00

Kaikki alkaa vedestä.

Vesi, sen monissa muodoissa, on kaiken elämän perusta. Vedessä on viisaus ja se löytää tiensä lempeällä mutta varmalla tavalla läpi esteiden. Talvi on veden elementin aikaa, jolloin luonto laskeutuu lepoon, jotta uusi kasvu voi taas keväällä alkaa. Myös meille ihmisille talvi tulisi olla levon, voimien keräämisen ja uudistumisen aikaa.

Tämän kerran YIN&REIKI harjoituksessa keskitymme veden elementtiin ja munuaisten sekä virtsarakon energiaväyliin. Kun Salla ohjaa palauttavaa Yin jooga harjoitusta, Lotta antaa jokaiselle halukkaalle Reiki-energiahoitoa.

Tunnin lopussa on teetarjoilu.

Koska: Lauantaina 2.11.2019 klo 11.30 – 14.00
Paikka:
KehoLataamo (os. Hiihtomäentie 39 b), Helsinki
Ohjaajat: Salla Kaitokari – Yin-jooga
Lotta Leiwo – Reiki- ja hierontahoidot

Hinta: 45€ sis. alv.
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvi-kaupassa
Hinta kattaa illan ohjaussisällön, Reiki- ja hierontahoidot sekä teetarjoilun.

Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa.

Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Laskeutuminen jouluun - Yin-jooga & Reiki

Lauantaina 14.12.2019
klo 11.30 - 14.00

Joulun aika, rauha ja laskeutuminen omaan energiaan.

Tule nauttimaan kiireettömyydestä ja keräämään energiaa loppuvuoteen YIN&REIKI tunnilla. Vuoden loppu on usein hektistä aikaa kun työt painavat päälle ja jouluvalmistelut saattavat stressata. Tämä tunti antaa mahdollisuuden pysähtymiseen, oman kehomielen kuunteluun ja Reiki-energian vastaanottamiseen. Kun Salla ohjaa Yin-jooga harjoituksen, niin Lotta antaa halukkaille Reiki-hoitoa.

Tunnin lopussa on teetarjoilu.

Koska: Lauantaina 14.12.2019 klo 11.30 – 14.00
Paikka:
KehoLataamo (os. Hiihtomäentie 39 b), Helsinki
Ohjaajat: Salla Kaitokari – Yin-jooga
Lotta Leiwo – Reiki- ja hierontahoidot
Hinta:
45€ sis. alv.

Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvi-kaupassa
Hinta kattaa tunnin ohjaussisällöt, Reiki- ja hierontahoidot sekä teetarjoilun.

Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa.
HUOM! Maksulinkki ohjautuu SallaYogan Holvi-kauppaan!

Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Talvipäivänseisauksen kynttilämeditaatio luonnossa

Sunnuntaina 22.12.2019
klo 15.30 - 16.45

 Ilmainen metsäjoogatapahtuma Herttoniemen lähiluonnossa.

Vuoden pimein päivä kaipaa valoa, rauhoittumista ja yhdessäoloa. Tule sytyttämään kynttilä ja rauhoittumaan hetkeksi joulun alla. Teemme lempeän lämmittävän metsäjoogaharjoituksen ja hiljennymme meditoimaan kynttilöiden valossa. Anna arkisen aherruksen tauota ja asetu joulun ajan rauhaan tässä yhteisessä suomalaisesta kansanperinteestä inspiroituneessa seremoniassa. Tässä tapahumassa kuulet lisäksi Kalevalaista runonlausuntaa sekä tietoa vanhan kansan jouluperinteistä.

”Tuomaasta housut naulaan, alkaa joulurauha.”

Vanhan kansan joulurauha alkoi Tuomaan päivästä (21.12) jolloin rauhoituttiin joulun viettoon. Kaikkien jouluvalmisteluiden tuli olla valmiina Tuomaaseen mennessä. Tuomaan päivästä Nuutin päivään asti oltiin pirtissä ja istuskeltiin oljilla. Töitä ei tehty, ei edes puhdetöitä (!!) Tuomaanpäivästä alkoi myös ns. pesäpäivät: Auringon (tai Päivättären) sanotaan olevan kolme päivää pesässään, mistä se nousee jouluaamuna ja uusi vuodenkierto voi alkaa. Olut on ollut tärkeä osa Tuomaan sekä joulun viettoa ja skandinaavisissa perinteissä talvipäivänseisauksen aikaan on myös uhrattu jumalille ja haltioille sekä hengille. Kuulet kaikesta tästä lisää tapahtumassa!

Koska: Sunnuntaina 22.12.2019 klo 15.30 – 16.45 (aurinko laskee pesäänsä klo 15.13)
Tapahtuman kesto on ohjeellinen, päätämme viimeistään klo 17.00. Kestoon vaikuttaa sää ja muut luonnonvoimat sekä osallistujien toiveet.
Paikka:
Kokoonnumme Herttoniemen Liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa.
Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.
Ilmoittautuminen: Holvi-kaupassani.

**SÄÄVARAUS**
Jos ilmojen herrat ja rouvat tarjoilevat kaatosadetta tai muuta ihan hurjaa säätä, tapahtuma peruuntuu. Ilmoitan peruutuksesta tekstiviestitse ilmoittautuneille sekä facebook -tapahtumassa.

MIKSI ILMOITTAUTUMINEN HOLVISSA?

Toivon että sitoudut osallistumiseesi ja kunnioitat järjestäjän tarjoamaa ilmaista sisältöä tekemällä ilmoittautumisen muutakin kuin some-eventtiin klikkaamalla. Näin tiedän kuinka moni on todellisuudessa tulossa ja myös somea välttelevät voivat kätevästi ilmoittautua mukaan. Sinä taas löydät osallistujainfon kätevästi sähköpostistasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.

Löydät osallistujainfon myös täältä.

Ota mukaan:

  • Hautakynttilä tai muu vastaava ulkokäyttöön soveltuva turvallinen kynttilä. Voit tuoda useammankin kynttilän niin saamme kauniin kynttilämeren aikaiseksi!
  • Tarpeeksi lämmintä vaatetta. Istumme tovin paikallaan, joten varaudu lämpimämmin kuin "normaaliin" ulkoiluun.
  • Retkimuki tai muu vastaava
  • Istuma-alusta ja/tai viltti
  • Lämmintä juotavaa