Tapahtumat

Tapahatumat - Kevät ja kesä 2019

Metsäjooga - tunnit 29.4-8.7.2019

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Jokaiseen harjoitukseen nivon mukaan myös suomalaisesta perinteestä ja ”metsätietoudesta” ammennettua tarinointia. Metsäjoogassa nautitaan luonnosta kaikin aistein. Luonto opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärryst siitä, että kaikki tapahtuu aikanaan, omassa syklissään. Myös hyttyset, sade ja likaantuvat vaatteet ovat osa harjoitusta.

Enää yksittäisiä paikkoja vapaana, kysy jonopaikkoja sähköpostitse
lotta@lottajooga.fi.

Hinta: 15€ (sis. alv 10%)
Ilmoittautuminen: Ostamalla lippu Holvi-kaupastani. Erillistä sähköpostia ei tarvita.

Lue lisää metsäjoogasta >>

HUOM! Maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli olet estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin.

Metsäjoogaa Partioaitan 365-klubin jäsenille

Tule tutustumaan omaan luontoosi sekä metsäjoogaan. Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnon omalla joogastudiolla ja nautimme metsästä kaikin aistein. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan. Metsä opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu aikanaan, omassa syklissään. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille.

Tunti järjestetään yhteistyössä Partioaitan ja Villa Mandalan kanssa ja on tarkoitettu Partioaitan 365-klubin jäsenille. Lisätietoja 365-klubista täältä >>

Koska: 30.6.2019 klo 11-13
Missä: Länsi-Herttoniemessä, Helsingissä
Hinta: 12€ (sis. alv 10%)
Ilmoittautuminen: Partioaitan sivujen kautta

HUOM! Maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli olet estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin.  Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Saat maksun tehtyäsi latauslinkin osallistujainfoon, jossa on tarkempi kartta kohtaamispaikalle sekä muuta infoa tuntiin liittyen.

Muista myös joogalomat!

Joogalomat järjestetään yhteistyössä MatkaPaletti Oy:n kanssa. MatkaPaletilla on jo 15 vuoden kokemus harrstematkojen järjestämisestä. Näillä joogalomilla voit irtautuaarjesta ja jättää kaikki organisointihuolet luotettavan matkajärjestäjän käsiin. Riittää että pakkaat matkalaukkuusi uikkarit, joogamaton ja seikkailumieltä sillä näillä joogalomilla pääset tutustumaan myös Kreikan jumaltarustoon, luontoon ja kulttuuriin kokemuksellisesti joogan avulla sen lisäksi että voit nauttia Välimeren aalloista, rantaelämästä ja hyvästä ruuasta.