Tapahtumat

Tapahatumat - Syksy 2019

Täydenkuun metsämeditaatio ja rummutus

Torstaina 15.8.2019 klo 19.30 - 21.00

 Ilmainen täydenkuun tapahtuma Herttoniemen lähiluonnossa.

Täysikuun aikaan ympyrä sulkeutuu ja sykli täyttyy, jotta uusi voi alkaa. Tule katsastamaan menneeseen ja olemaan kiitollinen tässä hetkessä. Teemme yhdessä lempeän joogaharjoituksen, meditoimme ja rummuttelemme täydelle kuulle.

Mandalan muoto symboloi syklin täyttymistä, joten valmistamme tässä tapahtumassa myös luonnonmukaisista elementeistä yhteisen metsämandalan.

Koska: Torstaina 15.8.2019 klo 19.30 – 21.00
Paikka:
Kokoonnumme Herttoniemen Liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa.
Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.
Ilmoittautuminen: Holvi-kaupassani.

**SÄÄVARAUS**
Jos ilmojen herrat ja rouvat tarjoilevat kaatosadetta, tapahtuma peruuntuu. Ilmoitan peruutuksesta tekstiviestitse ilmoittautuneille sekä facebook -tapahtumassa.

MIKSI ILMOITTAUTUMINEN HOLVISSA?

Toivon että sitoudut osallistumiseesi ja kunnioitat järjestäjän tarjoamaa ilmaista sisältöä tekemällä ilmoittautumisen muutakin kuin some-eventtiin klikkaamalla. Näin tiedän kuinka moni on todellisuudessa tulossa ja myös somea välttelevät voivat kätevästi ilmoittautua mukaan. Sinä taas löydät osallistujainfon kätevästi sähköpostistasi.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.

Ota mukaan:

  • Kukkia, luonnonmukaisia koristeita, marjoja, hedelmiä tai kiviä yms. Valitsethan maatuvia tai luontoon muutenkin kuuluvia elementtejä koska mandala jätetään luontoon tapahtuman jälkeen.​ Vain mielikuvitus on rajana!
  • Oma, itselle tärkeä esine jonka voit asettaa osaksi mandalaa illan ajaksi. Tämän esineen viet takaisin kotiin tapahtuman päätyttyä.
  • Lämmintä juotavaa
  • Istuma-alusta ja/tai viltti
  • Rumpu tai muu soitin, jos omistat sellaisen
  • Hyttyskarkote sekä antihistamiinia jos saat mahdollisista ötökänpistoista voimakkaita reaktioita. Ohjaajalla on mukana ensiapulaukku, mutta ota omat karkotteet ja lääkkeet.
  • Pieni määrä vessapaperia. Metsässä ei ole vessoja, joten käymme luonnollisesti puskassa tarpeen vaatiessa.
  • Tarpeeksi lämmintä vaatetta.

Metsäjoogan miniretriitti - Sipoonkorpi

Lauantaina 14.9.2019
Klo 12.00 - 15.00

Hiljaisuuden miniretriitti kansallispuiston kauniissa luonnossa.

Tämän retriitin teemana on täysikuu ja kiitollisuus. Täysikuun aikaan ympyrä sulkeutuu ja sykli täyttyy, jotta uusi voi alkaa. Tule katsastamaan menneeseen ja olemaan kiitollinen tässä hetkessä. Metsäjoogan harjoitukset vahvistavat luontosuhdettasi, tulet tarkkanäköisemmäksi luonnon kauniille yksityiskohdille ja annat itsellesi mahdollisuuden asettua olemisen tilaan, näkemään kaiken sen kauneuden, jonka äärellä elät. Harjoitukset painottuvat rauhallisiin ja meditatiivisiin joogisiin harjoituksiin jotka mahdollistavat tutkailevan ja aisteille avoimen läsnäolon tilan.

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Jokaiseen harjoitukseen nivon mukaan myös suomalaisesta perinteestä ja ”metsätietoudesta” ammennettua tarinointia. Metsäjoogassa nautitaan luonnosta kaikin aistein.

Retki tehdään Sipoonkorvessa Storträskin alueella. Muista tarkistaa osallistujainfo jonka saat kuitin yhteydessä.

Tule kokemaan (oma) luonto.

Koska: Lauantaina 14.9.2019
Klo 12.00 – 15.00
Hinta: 35€ sis. alv. 10%
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa.
HUOM! Ilmoitathan myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ilmoitan äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.
Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 15 metsäjoogia.
Paikka: Kokoonnumme Tasakalliontien taaemmalla parkkipaikalla (os. Tasakalliontie, ei katunumeroa) urheilukentän kupeessa. Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.