Ruskaretki

Täysikuun ruskaretki lähiluonnossa

Perjantaina 2.10.2020
klo 17.30 - 20.00

Ruskaan verhoutunut metsä, hämärtyvä syysilta ja täysikuu.

Tämän erikoispitkän metsäjoogaretken harjoitukset vahvistavat luontosuhdettasi, lumoudut syksyiseen metsän yksityiskohdista ja annat itsellesi mahdollisuuden asettua olemisen tilaan, käpertyä luonnon syliin. Aurinko alkaa laskemaan noin klo 18.50, joten vietämme osan ajasta hämärtyvässä, iltaan laskeutuvassa syksyisessä luonnossa. Pimenevässä metsässä voimme peilata myös omia pelkojamme, ja salaisimpia toiveitamme. Voitko löytää metsän pimeydestä myös turvaa?

Retki päättyy Hertsikan kalliolle meditaatiohetkeen ja yhteiseen purkutilaisuuteen.

Teemme retken aikana vuodenaikaan sopivia metsäjoogaharjoituksia, joihin nivoutuu mukaan itämerensuomalaisesta kansanperinteestä sekä metsästä ammennettua tarinoita ja loitsuja. Kaikki harjoitukset painottuvat rauhallisiin ja meditatiivisiin joogisiin harjoituksiin, jotka mahdollistavat tutkailevan ja aisteille avoimen läsnäolon tilan. Metsäjoogassa nautimme luonnosta kaikin aistein, säällä kuin säällä, jokaisena vuodenaikana.

Suosittelen ottamaan tälle retkelle mukaan lämmintä juotavaa sekä varustautumaan oikein lämpimin vaattein. Haltioidumme syksyn ruskasta ja toivottavasti ilta on kirkas, jotta pääsemme nauttimaan taivaalle kapuavasta täysikuusta illan pimetessä. Ota mukaan myös ulkokäyttöön soveltuva kynttilä (esim. hautakynttilä) ja/tai taskulamppu. Tarkista koko varustelista osallistujainfosta, jonka saat ilmoittauduttuasi.

Koko retki tehdään Länsi-Herttoniemen lähimetsässä.

Tule kokemaan (oma) luontosi.

Koska: Perjantaina 2.10.2020
Klo 17.30 – 20.00
Hinta: 25€ sis. alv. 10%

Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa. 
Tapahtuma toteutuu minimissään seitsemällä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 15.

Paikka: Kokoonnumme Herttoniemen liikuntapuiston urheilukentän kupeessa (os. Siilitie 12).  Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi. 

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Anna myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ilmoitan äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.