Pehmeä Iltajooga

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin 7.4 - 26.5.2021
Klo 19.45 - 20.45

Tällä kurssilla tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun kehollisten harjoitusten avulla.

Tällä tunnilla pääpaino on kehoa ja mieltä palauttavissa harjoituksissa. Pehmeä Iltajooga on yinjoogaa, restoratiivisia asanoita, mindfulnessia, QiGongia ja muita kehomieltä huoltavia harjoituksia yhdistävä tunti. Harjoituksen keskeisenä tarkoituksena on rentouttaa sinut syvemmälle olemisen tilaan ja vetreyttää niin meiltä kuin kehoakin mahdollistaen rentoutumisen.

Hinta: 133€ (sis. alv. 10%)
Kurssilla on yhteensä kahdeksan opetuskertaa.
Kurssimaksu on mahdollista jakaa 1-2 maksuerään.

Maksutavat: Lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi), MobilePay, korttimaksu

Ilmoittautuminen: Maksamalla 50€ varausmaksu LottaJooga Holvi -verkkokaupassa
Missä: KehoLataamo, Hiihtomäentie 39b (Herttoniemi)

Kevään 2021 kursseilla on edelleen poikkeuksellisesti rajatumpi
osallistujamäärä. Mukaan mahtuu vain kahdeksan osallistujaa/ kurssi
normaalin 10 osallistujan sijaan.  Jos kurssi on täynnä, voit
ilmoittautua jonopaikalle sähköpostitse lotta@lottajooga.fi. Mikäli koronatilanne helpottaa kevään aikana, on kurssille mahdollista ottaa lisää osallistujia.

Jos haluat tutustua ohjaustyyliini, pidän voit ostaa Pehmeän Iltajoogan tuntipaketin verkkokaupastani! Lue lisää  onlinetunneista >>

Kurssille osallistuneen palautetta:

LÄMMIN SUOSITUS

LottaJoogan kevään keskiviikkoiltojen meditaatio ja lempeä joogasessio päättyi eilen. Jokainen kerta irrotti hetkeksi arjesta, hektisyydestä ja ajatuksista. Uni, johon taas eilisen jäljiltä vaivuin, oli todella sikeä. Ihan mahtavaa nukkua yö näin syvää ja levollista unta. Myös migreenini on pysynyt poissa.
Jonna Dahlberg