Pehmeä Iltajooga

Kevät 2020

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin 8.1 – 29.4.2020
Klo 19.45 - 20.45

Tällä kurssilla tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun kehollisten harjoitusten avulla.

Palauttavaa joogaa, meditaatiota ja rentoutusharjoituksia. Tällä tunnilla pääpaino on mielen harjoituksissa sekä kehoa palauttavissa liikkeissä. Yin-joogaa, restoratiivisia asanoita, mindfulnessia, chi gongia ja muita kehoa huoltavia harjoituksia yhdistävä tunti jonka tarkoituksena on rentouttaa sinut syvemmälle olemisen tilaan, vetreyttää niin meiltä kuin kehoakin ja mahdollistaa syvällisempi itsetuntemuksen lisääntyminen.

Hinta loppukaudelle 26.2 alkaen: 159€ (sis. alv. 10%)
Kurssimaksu on mahdollista jakaa 1-2 maksuerään.

Maksutavat: Lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi), MobilePay, korttimaksu

Ilmoittautuminen: Sähköpostitse lotta@lottajooga.fi
Missä: KehoLataamo, Hiihtomäentie 39b (Herttoniemi)

HUOM! Tuntia ei pidetä 19.2.2020 (hiihtoloma)

Tule kokeilemaan tuntia!

Tunneille voi tulla kertamaksulla (18€) kokeilemaan mikäli kurssilla on tilaa. Jos päätät jatkaa kurssilla, otetaan maksamasi kertamaksu(t) huomioon kurssimaksun loppusummassa. Ilmoittaudu kokeilutunnille erikseen sähköpostitse:
lotta@lottajooga.fi

Tunnille osallistuneen palautetta:

LÄMMIN SUOSITUS

LottaJoogan kevään keskiviikkoiltojen meditaatio ja lempeä joogasessio päättyi eilen. Jokainen kerta irrotti hetkeksi arjesta, hektisyydestä ja ajatuksista. Uni, johon taas eilisen jäljiltä vaivuin, oli todella sikeä. Ihan mahtavaa nukkua yö näin syvää ja levollista unta. Myös migreenini on pysynyt poissa.
Jonna Dahlberg