Pehmeä Iltajooga

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin 14.8-9.10.2019
Klo 19.45-20.45

Palauttavaa joogaa, meditaatiota ja rentoutusharjoituksia. Tällä tunnilla pääpaino on mielen harjoituksissa sekä kehoa palauttavissa liikkeissä. Yin-joogaa, restoratiivisia asanoita, mindfulnessia, chi gongia ja muita kehoa huoltavia harjoituksia yhdistävä tunti jonka tarkoituksena on upottaa sinut syvemmälle olemisen tilaan.

Opiskelen parhaillaan lisää joogasta Embodied Yin™-koulutuksessa Satu Tuomelan ohjauksessa. Embodied Yin on pehmeä ja eheyttävä harjoitus, jossa aika hidastuu mahdollistaen sinulle tilan missä voit tutustua itseesi syvemmin. Tämä suuntaus yhdistää uniikilla tavalla yin-joogan asentoja, mielikuvaharjoittelua, kokemuksellista anatomiaa, liikemeditaatiota ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisi elementtiä sekä hengitysharjoituksia ja erilaisia keho-mieltä hoitavia harjoituksia. Tulemme kaikilla kursseilla tekemään myös näitä harjoituksia, mutta Pehmeä Iltajooga painottuu erityisesti tämäntyyppiseen harjoitteluun.

Tällä kurssilla tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun, johon kuuluu myös kehollista liikettä.

Hinta: 135€ (sis. alv. 10%)
Ilmoittautuminen: Maksamalla 50€:n varausmaksu Holvi-kaupastani.
Erillistä sähköpostia ei tarvita.
Missä: KehoLataamo, Hiihtomäentie 39b (Herttoniemi)

VIELÄ TILAA, ilmoittaudu elokuun aikana!

Kurssilla on yhteensä yhdeksän opetuskertaa.

Varausmaksun maksamalla ilmoittaudut samalla kurssille ja sitoudut maksamaan kurssihinnan loppuosan 85€. Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.
Tunnille osallistuneen palautetta:
LÄMMIN SUOSITUS

LottaJoogan kevään keskiviikkoiltojen meditaatio ja lempeä joogasessio päättyi eilen. Jokainen kerta irrotti hetkeksi arjesta, hektisyydestä ja ajatuksista. Uni, johon taas eilisen jäljiltä vaivuin, oli todella sikeä. Ihan mahtavaa nukkua yö näin syvää ja levollista unta. Myös migreenini on pysynyt poissa.

Oi kuinka odotan jo elokuun keskiviikkoiltoja.
Jonna Dahlberg