Palvelut

Palvelut

Tarjoan monipuolisesti hyvinvoinnin palveluita jo yli 13 vuoden kokemuksella. Ohjaukseni painottuu luonnossa pidettäviin metsäjoogaharjoituksiin. Yhdistän joogan opetukseen osaamistani myös folkloristiikan (kansanperinteiden tutkimus) puolelta sekä luonnon elementtejä mielikuvien ja harjoitteiden avulla. Lue lisää alta!

Huom! Yritystoimintani on päättynyt toukokuussa 2023. Ohjaan  tunteja edelleen verokortilla ja laskutuspalvelun kautta päivätyöni puitteissa.

Kaikilla LottaJoogan joogatunneilla, tapahtumissa ja retriiteillä on käytössä turvallisemman tilan periaatteet.

Makaava henkilö, puu, sammal, metsä

Metsäjooga

Metsäjoogatunneillani keskiössä on luontoon asettuminen, metsän aistiminen ja itsen sekä luonnon kanssa oleminen. Metsäjoogassa ei tarvitse suorittaa vaan etenemme maastossa rauhallisesti.

Pohjoisten alueiden kansanperinteistä ammennettu tutkittu tieto ja tarinat ovat tärkeä osa Metsäjoogaa.

Jooga

Tavoitteeni joogan opetuksessa on luoda mahdollisuus kokemukselliseen oivaltamiseen ja auttaa sinua ymmärtämään itseä ja (omaa) luontoa syvemmin. Ammennan opetukseni monipuolisesta koulutustaustastani liikunnan, joogan ja hyvinvoinnin parissa. Taustani on flowjoogassa, mutta nykyään yhdistelen ohjauksessani luovasti erilaisia kehollisia harjoitteita, mielikuvaharjoittelua sekä luonnon elementtejä.

Yksityistunnit

Syvennä omaa joogaharjoitusta tai löydä uusi tapa suhtautua hyvinvointiisi. Autan sinut alkuun ja tuen matkan varrella.

Yksilöohjauksessa toteutan samaa lempeää ja motivoivaa ohjaustapaa kuin ryhmätunneillakin.

Myös yritys- ja yksiryisryhmät!