Onlinetunnit

Onlinetunnit kevät 2021

Kuljemme parhaillaan kohti kevättä ja puun elementin aika on alkamassa. Vesi kastelee ja ravitsee puuta, jonka olemusta tarkastelemme maaliskuun onlinetunneilla. Vesi elementtinä on suosikkini. Tunneillani tutkaillaan usein kehon, hengityksen, sielun ja mielen virtaavuutta, aaltoja ja syvyyksiäkin. Ne ovat mielestäni kaikki veden elementin ilmentymiä kehomielisielussamme.

Vesi elementtinä liittyy myös talven aikaan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä (TCM), jonka elementtioppia sovellan joogan opetuksessani ympäri vuoden. Luonto inspiroi minua loputtomasti. Kevään tullen alankin katselemaan puita ja pohtimaan, olisiko puu kuitenkin se suosikkini elementeistä… Luonnossa on niin paljon mistä ammentaa, ja joka vuosi tutkimusmatkat luontoon vievät minut syvemmälle itseni ymmärtämisessä. 

Sinun on mahdollista päästä näille tutkimusmatkoille mukaan melkeinpä mistä vaan onlinetuntien jatkuessa myös maaliskuussa!

  Katso tuntiteemat alta ja ilmoittaudu mukaan!
Puun ydin

Lempeä jooga
ONLINE

Keskiviikkoisin 4 - 31.3.2021
Klo 18.00 - 19.15

Lempeässä Joogassa tehdään harjoituksia monipuolisesti tutustuen niin virtaaviin kuin palauttaviinkin joogan puoliin. Keskitymme hengitykseen, meditatiivisen rauhallisesti virtaavaan liikkeeseen ja rentoutumiseen.

Liikettä ja olemista yhdistävä tunti jolla on jokaisella kerralla oma teema. Teemaa tarkastellaan kehon liikkeen ja hengityksen kautta.

Maaliskuun onlinetunneilla tutkailemme puun elementtiä eri näkökulmista niin perinteisen kiinalaisen lääketieteen tulkintojen, kuin kotoisamman metsästä ja luonnosta ammennetun ymmärryksen kautta.

Hinta:
18€ kerta
TAI
75€ / 90€ viisi kertaa.
Kalliimpi hinta on kannatushinta.
(hinnat sis. alv. 24%)

Kaikki tunnit tallennetaan ja saat tuntitallenteen käyttöösi 7pv ajaksi tunnin jälkeen!

Tuntiteemat:
3.3. Rajalla: Siirtyminen talven elementistä kohti kevättä
10.3. Puun synty: Ihminen on kuin puu, miten synnyt uudelleen kevääseen?
17.3. Metsänpeitto: Turvassa sammaleiden kätkössä. Palauttava, restoratiivinen harjoitus.
24.3. Kurota valoon: Kädet ovat sydämesi oksat.
31.3. Lepää valossa: Puu-elementin YIN-harjoitus.

Ilmoittaudu viimeistään 1h ennen tuntia. Vain maksamalla varmistat paikkasi. Jo maksettua osallistumismaksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt osallistumasta. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Onlinetunnit pidetään Zoom-verkkoalustalla. Saat osallistumislinkin viimeistään 15min. ennen aloitusta sähköpostiisi!

*****
Harjoituksia varten olisi hyvä, jos sinulta löytyy kotoa korkkinen joogatiili (esim. tällainen). Muita tarvittavia välineitä ovat tyynyt (tai jos sinulta löytyy bolsteri), paksu viltti tai huopa sekä (jooga)vyö. Pärjäät hyvin myös ilman tiiltä, mutta saat siitä hieman extrahyötyjä harjoitukseen.
*****

Ilmoittaudu hyvissä ajoin, jotta ehdit ladata Zoom-sovelluksen ja liittyä mukaan. Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen tietokoneellesi täältä (Download Client for Meeting) tai puhelimeesi sovelluskaupasta (sovelluksen nimi: Zoom Cloud Meetings).

Lisätietoja: lotta@lottajooga.fi