Onlinetunnit

Onlinetunnit kevät 2020

Lempeä jooga
ONLINETUNNIT

Keskiviikkoisin 29.4 - 27.5.2020
Klo 18.00 - 19.15

Tervetuloa hengähtämään ja rauhoittumaan tähän netissä toteutettavaan rentoutusjoogaan. Teemme mieltä ja kehoa rauhoittavia helppoja ja kaikille soveltuvia harjoituksia joiden tarkoitus on tukea palautumista, lieventää stressiä ja auttaa sinua rauhoittumaan mullistuneen arjen keskellä.
 
Valitse hinta taloustilanteesi mukaan.
Mukaan voi tulla kertamaksulla tai osallistumalla koko kurssille.
 

Koska: Keskiviikkoisin 29.4 – 27.5.2020 klo 18.00 – 19.15
Missä: Verkossa, Zoomissa
Hinta**: 15€ / 20€ per kerta
tai TOUKOKUUN tunnit 4x kurssina 56€ / 72€
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvi-kaupassani

Osallistuaksesi tarvitset: 

  • Tietokoneen, padin tai älypuhelimen
  • Toimivan verkkoyhteyden
  • Alustan jolla voit tehdä harjoituksen (tavallinenkin matto sopii hyvin jos sinulla ei ole jooga- tai jumppamattoa)
  • Viltin ja pari tyynyä

Harjoitus pidetään Zoom-verkkoalustalla. Saat ilmoittauduttuasi viestillä ohjeet alustalle liittymiseen. Lähetän viestit manuaalisesti, joten maltathan odottaa viestiäni. Ilmoittaudu hyvissä ajoin, jotta ehdit ladata Zoom-sovelluksen ja liittyä mukaan. Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen tietokoneellesi täältä (Download Client for Meeting) tai puhelimeesi sovelluskaupasta (sovelluksen nimi: Zoom Cloud Meetings).

Lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

**Osallistumismaksuista osa ohjataan poikkeustilan takia suljetun KehoLataamon vuokranmaksuun. Jos haluat ja sinun on mahdollista kannattaa pienyrittäjää (LottaJooga) sekä KehoLataamoa, voit maksaa isommankin osallistumismaksun.

Toisaalta, jos rahatilanteesi on tosi tiukka, laita rohkeasti viestiä ja kerro tilanteestasi. Tarjoan tunneille myös edullisempia sekä muutamia ilmaispaikkoja. Nämä paikat on tarkoitettu taloudellisesti hankalassa tilanteessa oleville. Mikäli yhteydenottoja tulee paljon, arvon nämä edullisemmat paikat heidän kesken.

Metsäjoogan
ONLINETUNNIT

Sunnuntaina 3.5. klo 12-13.15
Torstaina 7.5. klo 18-19.15

Tällä tunnilla tutustut metsäjoogaan ja erilaisiin mieltä rauhoittaviin harjoituksiin sekä itseesi ja sisäiseen luontoosi. Lotan ohjaamiin metsäjoogatunteihin kuuluu erottamattomasti myös suomalaisen kansanperinteen, Kalevalaisen runouden ja metsästä ammennettujen tarinoiden nivoutuminen osaksi harjoitusta. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.
 
Tunti toteutetaan Zoom-verkkoalustalla onlinelivestriiminä, ohjaus on pääasiassa suullisesti. Tarvitset mukaan alustan, älypuhelimen tai taskuun mahtuvan padin sekä kuulokkeet. Voit osallistua mukaan mistä tahansa missä on mobiilidatayhteys ja muutama puu käytössäsi. Saat tarkemmat ohjeet sekä varustelistan sähköpostitse ennen tuntia.
 

Koska: Sunnuntaina 3.5. klo 12-13.15 sekä
Torstaina 7.5. klo 18-19.15
Missä: Verkossa, Zoomissa
Hinta: 13€/ kerta
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvi-kaupassani

Ilmoittaudu hyvissä ajoin, jotta ehdit ladata Zoom-sovelluksen ja liittyä mukaan. Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen tietokoneellesi täältä (Download Client for Meeting) tai puhelimeesi sovelluskaupasta (sovelluksen nimi: Zoom Cloud Meetings).

Lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Jo maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta mikäli olet estynyt osallistumasta. Palautukset vain poikkeustapauksissa.