Onlinetunnit

Onlinetunnit kevät 2021

ROUND onlinekevät(1)

Lempeä jooga
ONLINE

Keskiviikkoisin 12.–26.5.2021
klo 18.00 - 19.15

Lempeässä Joogassa tehdään harjoituksia monipuolisesti tutustuen niin virtaaviin kuin palauttaviinkin joogan puoliin. Keskitymme hengitykseen, meditatiivisen rauhallisesti virtaavaan liikkeeseen ja rentoutumiseen.

Huhtikuussa onlinetunneilla jatkamme kevääseen heräilevän luonnon tarkastelua oman kehollisen liikkeen kautta. Tutkailemme erityisesti keskilinjaamme, oman puumme runkoa, ja siitä versovia oksia, eli raajojamme. Tutkailemme olemista maa-ilmassa jokaisella tunnilla oman luonnosta ammentavan teeman myötä.

Kertamaksu: 18€  (sis. alv. 24%)

Kaikki tunnit tallennetaan ja saat tuntitallenteen käyttöösi 7pv ajaksi tunnin jälkeen!

Ilmoittaudu viimeistään 1h ennen tuntia. Vain maksamalla varmistat paikkasi. Jo maksettua osallistumismaksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt osallistumasta. Palautukset vain poikkeustapauksissa. Onlinetunnit pidetään Zoom-verkkoalustalla. Saat osallistumislinkin viimeistään 30min  ennen aloitusta sähköpostiisi!

*****
Harjoituksia varten olisi hyvä, jos sinulta löytyy kotoa korkkinen joogatiili (esim. tällainen). Muita tarvittavia välineitä ovat tyynyt (tai jos sinulta löytyy bolsteri), paksu viltti tai huopa sekä (jooga)vyö. Pärjäät hyvin myös ilman tiiltä, mutta saat siitä hieman extrahyötyjä harjoitukseen.
*****

Lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

Luonto inspiroi minua loputtomasti.  Luonnossa on niin paljon mistä ammentaa, ja joka vuosi tutkimusmatkat luontoon vievät minut syvemmälle itseni ymmärtämisessä.  Hyödynnän luontoteemoihin kytkeytyvässä ohjauksessani myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen elementtioppia, joka seurailee luonnon vuodenkiertoa.

Puun elementti liitetään kevääseen. Voikin olla että koet saavasi lisääntyvän valon myötä kasvun energiaa elämääsi. Talven elementti Vesi kastelee ja ravitsee Puuta. Tunneillani tutkaillaankin usein kehon, hengityksen, sielun ja mielen virtaavuutta, aaltoja ja syvyyksiäkin. Ne ovat mielestäni kaikki veden elementin ilmentymiä kehomielisielussamme. Kevään tullen olotilamme voi kuitenkin vaihdella keväisen sään tavoin. Siksipä huhtikuun onlinetunneilla tutustumme keholliseen virtaavuuteen puun elementin juurtumisen ja ylöspäin kurottamisen kautta.