Naistenpiiri

Naistenpiiri

Olen kokenut että vertaisten, samoja asioita kokeneiden, kanssa asioista puhuminen voi olla todella vapauttavaa ja oloa helpottavaakin. Vertaisryhmässä on turvallista puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On myös ok olla ihan hiljaa osana ryhmää joka kannattelee sinua. Aina ei tarvitse puhua, voimaantuminen voi tapahtua hiljaisuuden kautta yhdessä aikaa viettäen. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisella mielellä kuin sinulla on. Hullujen Naisten Piiri lähti tarpeesta perustaa vertaistukea tarjoava kohtaamispaikka naisille, jotka kärsivät mielenterveysongelmista, painivat jaksamisen kanssa tai kokevat suorituskeskeisen elämänmenon raskaaksi. Naistenpiirit ova kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneita myös oman mielensä pimeämmistä puolista.

Illan aikana teemme rauhallisia meditaatio- ja joogaharjoituksia tutkaillen kehon ja mielen pimeämpiä sopukoita, sekä voimaannumme vertaiskeskustelusta toisten naisten kanssa. Toimin naistenpiirin fasilitoijana vertaisena, toistuvaa vakavaa masennusta sairastavana naisena, suorittajana, perfektionistina sekä lempeänä, pehmeän naisena. Mukaan voit tulla diagnoosilla tai ilman, papereita ei tarkisteta ovella. Kaikki elämästä ja (omasta) mielestään hullaantuneet ovat tervetulleita!

Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista, suoraan ja asioiden oikeilla nimillä. Vertaisryhmiä ei suositella akuutissa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma siitä, että voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!

Naistenpiirit

Kaikille avoimet yksittäiset ryhmät.
Pidän piirejä Helsingissä KehoLataamolla ja vierailen myös maakunnissa pitämässä ryhmiä. Voit pyytää minut pitämään ryhmää omalle studiollesi laittamalla sähköpostia.

Naistenpiiri vakituinen ryhmä syksy 2019

Samalla porukalla kokoontuva kurssimuotoinen ryhmä mahdollistaa luottamuksellisen ilmapiirin jossa arkojakin aiheita voi rohkeasti nostaa esille.

TÄYNNÄ!