Naistenpiiri vakituinen ryhmä

Naistenpiiri - Vakituinen ryhmä

Seuraava kurssi alkaa syksyllä 2019

Naisten välistä keskustelua avoimen rehellisesti, kohtaamisia ja vertaistukea sekä tietenkin joogaa!  Joka kerta samalla porukalla kokoontuva ryhmä mahdollistaa luottamuksellisen ilmapiirin jossa arkojakin aiheita voi rohkeasti nostaa esille. Ohjaamani naistenpiirit ovat vertaisryhmiä masennusta tai muita mielenterveyssairauksia sairastaneille naisille. Illat sisältävät joogaa, keskusteluja ja mielenterveyttä tukevaa yhdessäoloa. Ryhmäläisille on myös oma suljettu facebook-ryhmä, jossa jaan sisältöjä, harjoituksia ja vinkkejä. Lisäksi saat käyttöösi jäävän kehomeditaatioharjoituksen (ladattava äänite).

Tule mukaan tutustumaan itseesi, omaan naiseuteesi ja viettämään aikaa muiden samanhenkisten kanssa.

Ryhmä on tarkoitettu erityisesti mielenterveyden kanssa painineille naisille. Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista, suoraan ja asioiden oikeilla nimillä. Vertaisryhmiä ei suositella kaikista akuuteimmassa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!

Naistenpiirin vakituiseen ryhmään ilmoittaudutaan sähköpostitse kertomalla vapaamuotoisesti omasta taustasta ja siitä miksi haluaa mukaan ryhmään. Ilmoittautuminen vahvistetaan yhteisellä päätöksellä pienen alkuhaastattelun jälkeen. Näin varmistumme siitä, että ryhmä on sinulle sopiva paikka eheytymiseen ja itsen hoitamiseen. Ohjaan ja fasilitöin ryhmiä vertaisena, masennusta sairastaneena naisena.

SYKSYN KURSSI ON TÄYNNÄ!

Osallistumalla ryhmään saat:

Aikataulu ja hinta:

Ryhmä alkaa elokuussa 2019 ja kokoontuu kerran kuussa perjantai-iltaisin klo 18.00-20.30 KehoLataamolla (Hiihtomäentie 39B, Helsinki). 

Tapaamiskerrat:

9.8.2019
6.9.2019
4.10.2019
8.11.2019
13.12.2019

Hinta: 35€/kk

Hinta sisältää tapaamiskertojen ohjatun ohjelman, suljetun facebook-ryhmän extra-sisältöineen sekä napostelu- ja teetarjoilut tapaamisissa. Osallistujat sitoutuvat maksamaan 5kk kokonaisuudesta (koko kurssi 175€), maksun voi suorittaa 1-3 erässä.