Millaista joogaa ohjaan?

Millaista joogaa ohjaan?

Tavoitteeni joogan opetuksessa on luoda mahdollisuus kokemukselliseen oivaltamiseen ja auttaa sinua ymmärtämään itseä ja (omaa) luontoa yhä syvemmin. Ammennan opetukseni monipuolisesta koulutustaustastani liikunnan, joogan ja hyvinvoinnin parissa. Taustani on flowjoogassa, mutta nykyään yhdistelen ohjauksessani luovasti somaattisia harjoitteita, intuitiivista liikettä, mielikuvaharjoittelua sekä luonnon elementtejä.
Ohjaustyylini on rauhallinen, kuunteleva ja vuorovaikutuksellinen.

Käytän  tunneillani musiikkia taustalla ja kannustan ihmisiä oman luonnollisen liikkeen löytämiseen, olemisen tilaan asettumiseen ja elämän virtaan heittäytymiseen.

Luonnollinen liike tarkoittaa minulle sitä, että jokainen löytää oman totuutensa liikkeen laadusta. Näen itseni ohjaajana enemmänkin matkaoppaana joka ehdottaa ja suosittelee mielenkiintoisia tutkimusmatkanähtävyyksiä, eli (jooga)harjoituksia, joogamatkasi varrella. En tarjoa valmiita vastauksia vaan joogaharjoituksen tulkinta ja itse tutkimusmatka jää sinulle. Uskon, että tällä tavalla tehty harjoitus kumpuaa syvältä sisältä, olemisen totuudesta,  eikä perustu matkimiseen tai ulkoisiin muotteihin. Luonnollinen liike auttaa ymmärtämään itseä syvimmin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan matkalle kohti itsesi ytimiä ja olemisesi juuria.

Lotta on hyväntuulinen ja rento, helposti lähestyttävä, läsnäoleva, kiinnostunut, avoin, rehellinen, eteenpäin pyrkivä, muita kannustava, lempeä, ystävällinen, rauhallinen mutta ei hidas, oma itsensä, rohkea, luova, thinking outside of a box, joustava.
Joogakurssille osallistunut asiakas