Metsämandala

Metsämaanantai: Metsämandala

Harjoitus

Päättyikö sinunkin kesälomasi juuri? Jostain niin kivasta ja ihanasta kuin lomasta luopuminen on aina vähän vaikeaa ja surumielistäkin. Itse kannatan tämäntyyppisissä elämän käänteissä jonkinlaista rituaalia merkiksi siitä, että siirrymme ”elämäntilasta” toiseen. Metsämandala on oiva tapa meditoida ja harjoitella luopumista. Mandalan rakentaminen voi olla siirtymäriitti isommillekin, myös iloisille, elämän taitekohdille.
 
Metsämaanantain kutsu: Rakenna metsämandala – ja luovu siitä.

Ohessa on joitakin kuvia itse luomistani metsämandaloista sekä yhteisöllisesti metsämeditaation tai juhlien (ristiäiset, häät) yhteydessä luoduista mandaloista sekä metsästä löytämistäni asetelmista. Voit tehdä harjoituksen itsenäisesti tai ottaa perheen tai ystäviä mukaan luomisen – ja luopumisen prosessiin.

 ***Metsämaanantai on LottaJoogan inspiraatiopäivä, joka kutsuu sinut haahuilemaan ja aistimaan metsää hitaasti aina(kin) maanantaisin. Metsämaanantain somesisällöt ammentavat suomalaisesta metsästä: kansanperinteestä, erilaisista harjoituksista, metsätieteistäkin. Voit halutessasi jakaa omia Metsämaanantai-kokemuksiasi somessa tunnisteella #metsämaanantai ***

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *