Aistit: Kuulo

Metsämaanantai: Aistit/ Kuulo

Harjoitus

Kevään tullen aistimme ikään kuin heräävät eloon yhdessä luonnon kanssa. Metsämaanantain toukokuu on omistettu aisteille ja aistimeditaatioille metsässä.

Kevät on parasta aikaa tutustua lintujen lauluun, tähän aikaan vuodesta, ainakin eteläisimmässä Suomessa, metsäiset laulukonsertit raikuvat suorastaan yötä päivää. Metsässä on myös lukuisia muita ääniä, joita emme välttämättä edes tiedosta ellemme pysähdy. Jos lähimetsäsi on asutuksen tai teiden lähellä, voit tässä harjoituksessa harjoitella myös hyväksyvää läsnäoloa. Myös autojen tai toisten ihmisten äänet saattavat olla osa tätä harjoitusta.

Metsämaanantain kutsu: Lähde metsään ja pysähdy kuuntelemaan.

Jos sinun ei ole mahdollista lähteä tänään metsään, voit laittaa kuulokkeet korville ja kuunnella oheista videota harjoitusta tehdessäsi.

 ***Metsämaanantai on LottaJoogan inspiraatiopäivä, joka kutsuu sinut haahuilemaan ja aistimaan metsää hitaasti aina(kin) maanantaisin. Metsämaanantain somesisällöt ammentavat suomalaisesta metsästä: kansanperinteestä, erilaisista harjoituksista, metsätieteistäkin. Voit halutessasi jakaa omia Metsämaanantai-kokemuksiasi somessa tunnisteella #metsämaanantai ***

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *