Metsäjoogatunnit

Metsäjoogatunnit

Järjestän metsäjoogatunteja säännöllisesti ja ympäri vuoden pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Itä-Helsingissä. Metsäjoogatunneillani keskiössä on luontoon asettuminen, metsän aistiminen ja itsen sekä luonnon kanssa oleminen. Metsäjoogassa ei tarvitse suorittaa vaan etenemme maastossa rauhallisesti ja joogaharjoitukset ovat helppoja ja kaikille soveltuvia.

Jos olet kiinnostunutu järjestämään omalle ryhmällesi metsäjoogaa, suunnittelen mielelläni teille sopivan kokonaisuuden, lähelle tai kauas. Metsäjoogaan on mahdollista liittää yksilöllisiä elementtejä niin suomalaisesta kansanperinteestä, joogasta kuin ryhmän tarpeiden ja toiveidenkin pohjalta. Lue lisää yksityistunneista täältä.

Katso tulevat metsäjoogatunnit alta.

UUTUUS! Metsäjoogaäänite.
Metsäjoogan harjoitus käytössäsi missä vain ja milloin vain!

Täysikuun ruskaretki

2.10.2020 klo 17.30 - 20.00

Ruskaan verhoutunut metsä, hämärtyvä syysilta ja täysikuu.

Erikoispitkän metsäjoogaretken harjoitukset vahvistavat luontosuhdettasi, tulet tarkkanäköisemmäksi luonnon kauniille yksityiskohdille ja annat itsellesi mahdollisuuden asettua olemisen tilaan, näkemään kaiken sen kauneuden, jonka äärellä elät. Pimenevässä metsässä voimme peilata myös omia pelkojamme, ja salaisimpia toiveitamme.


Voitko löytää metsän pimeydestä myös turvaa?

Vuoden pimein päivä kaipaa valoa, rauhoittumista ja yhdessäoloa. Tule sytyttämään kynttilä ja rauhoittumaan hetkeksi joulun alla. Teemme lempeän lämmittävän metsäjoogaharjoituksen ja hiljennymme meditoimaan kynttilöiden valossa. Anna arkisen aherruksen tauota ja asetu joulun ajan rauhaan tässä yhteisessä itämerensuomalaisesta kansanperinteestä inspiroituneessa seremoniassa. Tässä tapahumassa kuulet lisäksi Kalevalamittaisia runojasekä tietoa vanhan kansan jouluperinteistä.