Metsäjoogatunnit

Metsäjoogatunnit

Järjestän metsäjoogatunteja säännöllisesti ja ympäri vuoden pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Itä-Helsingissä. Metsäjoogatunneillani keskiössä on luontoon asettuminen, metsän aistiminen ja itsen sekä luonnon kanssa oleminen. Metsäjoogassa ei tarvitse suorittaa vaan etenemme maastossa rauhallisesti. Joogaharjoitukset ovat helppoja ja sopivat kaikille jotka voivat liikkua metsäpoluilla.

Jos olet kiinnostunutu järjestämään omalle ryhmällesi metsäjoogaa, suunnittelen mielelläni teille sopivan kokonaisuuden, lähelle tai kauas. Metsäjoogaan on mahdollista liittää yksilöllisiä elementtejä niin itämerensuomalaisesta kansanperinteestä, joogasta kuin ryhmän tarpeiden ja toiveidenkin pohjalta. Lue lisää yksityistunneista täältä.

Katso myös luonnon helmaan sinua sielukkaasti ohjaavat päiväretriitit >>

TULOSSA ELOKUUSSA!
Metsäjoogakurssi 4x.

Luonnon lumoissa

Metsäjoogatunnit
Helsinki / Kesäkuu 2021

Tule tutustumaan luontoosi alkukesän suloisessa vehreydessä. Tällä metsäjoogatunnilla nautitaan hiljentymisestä metsässä pienryhmässä ja lumoudutaan luonnosta.

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnon omalla joogastudiolla. Keskiössä on kuitenkin luonnon tilaan asettuminen, itseen ja kansanperinteeseen upputuminen sekä luonnon aistiminen rauhallisessa tahdissa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan. Metsä opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu aikanaan, omassa syklissään. Metsäjoogatunneilla tehtävät harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille.

Tunnit kesäkuussa kahtena keskiviikkona:
2.6.2021 klo 18.00 – 20.00
9.6.2021 klo 18.00 – 20.00

Hinta: 18€ / kerta (hinta  sis. alv. 10% )

Paikka: Länsi-Herttoniemi, Helsinki
Kokoonnumme Herttoniemen liikuntapuiston urheilukentän kupeessa (os. Siilitie 12). Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.
Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.

Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu LottaJoogan verkkokaupassa>>

Lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.
Harjoituksen kesto on ~1,5h, mutta luonnossa kannattaa varautua väljemmällä aikataululla.

Metsäjoogaäänitteet
Metsäjoogan harjoitus käytössäsi missä vain ja milloin vain!