Metsäjoogatunnit

Metsäjoogatunnit

Järjestän metsäjoogatunteja säännöllisesti ja ympäri vuoden pääkaupunkiseudulla, pääasiassa Itä-Helsingissä. Metsäjoogatunneillani keskiössä on luontoon asettuminen, metsän aistiminen ja itsen sekä luonnon kanssa oleminen. Metsäjoogassa ei tarvitse suorittaa vaan etenemme maastossa rauhallisesti ja joogaharjoitukset ovat helppoja ja kaikille soveltuvia.

Jos olet kiinnostunutu järjestämään omalle ryhmällesi metsäjoogaa, suunnittelen mielelläni teille sopivan kokonaisuuden, lähelle tai kauas. Metsäjoogaan on mahdollista liittää yksilöllisiä elementtejä niin suomalaisesta kansanperinteestä, joogasta kuin ryhmän tarpeiden ja toiveidenkin pohjalta. Lue lisää yksityistunneista täältä.

Katso tulevat metsäjoogatunnit alta.

UUTUUS! Metsäjoogaäänite.
Metsäjoogan harjoitus käytössäsi missä vain ja milloin vain!

Metsän lumoissa
-metsäjoogakurssi

Kolmen tapaamiskerran kurssi elokuussa 2020

Tällä kurssilla annamme sisäisen metsän sävelen soida mielessämme, liikuttaa sieluamme ja kaikua kehossamme. Suomme itsellemmemme mahdollisuuden uppoutua metsänpeittoon ja metsäloitsujen lumouksen laskeutua yllemme. Kurssin harjoitukset pohjaavat joogaan ja somaattisiin kehoharjoitteisiin, pääpainon ollessa luonnolliseen kokemukseen asettumisessa. Harjoitusten lomassa tutustumme itämerensuomalaiseen perinteeseen, haltioidumme ja lumoudumme luonnon yksityiskohdista ja kehollisesta loitsustamme eli joogaharjoituksesta maailman kauneimmalla joogasalilla, metsän sylissä.

Pane maata mättäälle ja anna metsän lumota.

KURSSIAIKATAULU:
Loitsut 10.8. klo 18.00 – n. 20.00
Metsän sävel 17.8. klo 18.00 – n. 20.00
Metsänpeitto 31.8. klo 18.00 – n. 20.00
+ itsenäinen harjoitus väliviikolla.

Astu kohti omaa luontoasi.

Sielumaisema - Metsäjoogan miniretriitti

Lauantaina 29.8.2020
Klo 12.00 - 15.00

Tule juhlimaan Suomen luontoa.

 Sielumaisema -miniretriitillä tutustumme itämerensuomalaiseen sielukäsitykseen johon liittyy niin haltia, löyly kuin luontokin. Metsässä kehollinen harjoitus on sielun liikettä luonnollisimmillaan. Retriitin aikana metsäjoogaamme, aistimme lähiluontoa sekä tutustumme omaan sielumaisemaamme, sisäiseen luontoomme. Vietämme yhteisen ajan hiljaisuudessa, keskittyen sisäiseen kokemukseen. Monet kokevat hiljaisuuden rentouttavana, vapauttavana, helpottavanakin. Saat olla juuri se, kuka olet, ilman sosialisoinnin paineita, luonnollisesti. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Laskeudumme harjoitukseen, luontoyhteyteen ja hiljaisuuteen metsän laidassa yhteisessä aloituspiirissä. Jatkamme matkaa polkuja pitkin metsään tekemään erilaisia joogasta ammentavia harjoituksia, nostamme maljan maailman kauneimmalle luonnolle metsän sylissä ja asetumme olemisen luonnolliseen, sielukkaaseen tilaan. Harjoitus päättyy lähtöpaikan läheisyyteen kalliolle yhteiseen purkutilaisuuteen, jossa voit halutessasi jakaa kokemuksiasi, tai jatkaa vielä hiljaisuudessa.

#luonnonpäivä #liputanluonnolle
Lisää Suomen luonnon päivästä: www.suomenluonnonpaiva.fi

Tule kokemaan (oma) luontosi.