Metsäjoogatunnit

Metsäjoogatunnit – Kevät 2022

Kevään metsäjoogatunneilla kävelemme hiljaisuudessa metsään, missä teemme lempeän lämmittäviä metsäjoogaharjoituksia ja hiljennymme meditoimaan hetkeksi. Kuulet tunneilla myös kalevalamittaisista loitsuista ja kansanperinteestä.

Tunnit pidetään noin kerran kuukaudessa. Talvikuukausina teemme metsässä erilaisia harjoituksia rauhallisen kävelyn lomassa, jotta pysymme lämpiminä. Kevään tullen antaudumme seuraamaan heräävää luontoa kaikin aistein antaen myös oman kehomme herätä virtaavampaan harjoitukseen. Harjoituksia tehdään ohjatusti niin ryhmässä kuin itsenäisemmin metsään uppoutuen. Varustaudu tunneille tarpeeksi lämpimästi, vedenpitäviin vaatteisiin ja kenkiin. Ota mukaan oma alusta, jotta voit istua hetkeksi hangelle tai mättäälle. Talvella kannattaa pakata reppuun mukaan lisävaatetta tai vaikka iso lämmin huivi, kesällä ötökkäkarkotteita ja virkistävää vettä.

Paikka: Kokoonnumme ennen tuntia Herttoniemen Liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa. Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle tapahtumaviikolla sähköpostitse.

Hinta: 15€/ tunti
Maksuvälineenä käy myös työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred) sekä MobilePay. Tässä tapauksessa ilmoittaudu sähköpostitse lotta@lottajooga.fi.

Katso kevään tunnit ja ilmoittautumislinkit alta. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan.

LottaJooga pidättää oikeuden muutoksiin.

METSÄJOOGA
Helatorstaina 26.5.2022 klo 11.00 – 12.30

Toukokuun metsäjoogatunnilla antaudumme keväisen luonnon syleilyyn kaikin aistein. Keväällä kaikki on elossa, niin myös metsäjoogin keho! Keskitymme erityisesti kosketukseen tutustuen metsään ja keholliseen kokemukseen tuntoaistin kautta, unohtamatta hidastamisen rentouttavaa vaikutusta.

Ilmoittaudu ma 23.5.2022 mennessä.