Metsäjoogatunnit

Metsäjoogatunnit 2022

Metsäjoogatunneilla kävelemme hiljaisuudessa metsään, missä teemme lempeän lämmittäviä metsäjoogaharjoituksia ja hiljennymme meditoimaan hetkeksi. Kuulet tunneilla myös kansanperinteistä.

Tunnit pidetään noin kerran kuukaudessa. Talvikuukausina teemme metsässä erilaisia harjoituksia rauhallisen kävelyn lomassa, jotta pysymme lämpiminä. Kevään tullen antaudumme seuraamaan heräävää luontoa kaikin aistein antaen myös oman kehomme herätä virtaavampaan harjoitukseen. Harjoituksia tehdään ohjatusti niin ryhmässä kuin itsenäisemmin luontoon uppoutuen. Varustaudu tunneille tarpeeksi lämpimästi, vedenpitäviin vaatteisiin ja kenkiin. Ota mukaan oma alusta, jotta voit istua hetkeksi hangelle tai mättäälle. Talvella kannattaa pakata reppuun mukaan lisävaatetta tai vaikka iso lämmin huivi, kesällä ötökkäkarkotteita ja virkistävää vettä.

Paikka: Kokoonnumme ennen tuntia Herttoniemen Liikuntapuistonurheilukentän kupeessa (os. Siilitie 12). Saat osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ennen tuntia sähköpostitse.

Hinta: 15 €/ tunti (erikoistapahtumissa erillinen hinta)
Maksuvälineenä käy myös työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred). Tässä tapauksessa ilmoittaudu sähköpostitse lotta@lottajooga.fi.

Katso tulevat tunnit ja ilmoittautumislinkit alta. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Jos tunneilla on tilaa, ilmoittautumisaikaa jatketaan tapahtumapäivään saakka.

LottaJooga pidättää oikeuden muutoksiin.

Syksy 2022 tunnit:

Nainen, puu jooga

Lokakuu

Näihin aikoihin ruska on yleensä parhaimmillaan ja voimme nauttia luonnon väriloistosta. Tällä tunnilla teemme lämmittäviä ja virkistäviä harjoituksia, hidastamme tahtia ja haltioidumme luonnosta.

Sunnuntaina 16.10.2022
Klo 11.00 - 12.30
Hinta: 15 €/ hlö
Ilmoittaudu viimeistään 13.10.!

Puita, sumua, sammal

Marraskuu

Tule syleilemään marraskuun harmautta. Tällä tunnilla emme pelkää sateen ripsettä! Hyvin varustautuneena luonnossa on mukava liikkua marraskuisissakin säissä. Ota mukaan lämmintä juotavaa!

Sunnuntaina 20.11.2022
Klo 12.00 - 18.30
Hinta: 1 5€/ hlö
Ilmoittaudu viimeistään 17.11.!

Kädet, tuikkukynttilä

Joulukuu erikoistapahtuma

Valoa vuoden pimeimpään aikaan! Jo perinteeksi muodostunut joulunajan kynttilämeditaatio pimenevässä metsässä. Tule sytyttämään kynttilä ja rauhoittumaan hetkeksi.

Kävelemme hiljaisuudessa metsään, missä teemme lempeän lämmittäviä metsäjoogaharjoituksia ja hiljennymme meditoimaan kynttilöiden valossa metsän pimenevään syliin. Kuulet tapahtumassa myös joulunajan kansanperinteistä. Retki tehdään pimenevään metsään, missä turvanamme on toistemme seura, kynttilöiden lempeä valo ja luonnon suloinen syli.

Kynttilämeditaatio sunnuntaina 18.12.2022
Klo 15.30 - 17.30
Hinta: 20€/ hlö
Ilmoittaudu viimeistään 15.12.!