Metsäjoogan miniretriitti

Metsäjoogan miniretriitit

Metsäjoogan miniretriitillä teemme retken luontoon ja itseemme hiljaisuudessa. Retki kestää n. kolme tuntia ja sen aikana kävelemme pienen reitin jonka varrella teemme joogaharjoituksen sekä muita aisti- ja meditaatioharjoituksia jotka tuovat sinut luonnon äärelle kokemuksellisesti. Onnistuneeseen metsäretkeen sisältyy tietenkin aina myös evästauko.

Harjoitukset vahvistavat luontosuhdettasi ja olet kosketuksissa luontoon ihan konkreettisella tasolla eri aistein. Luonnossa oleminen ja siitä haltioituminen tuo kehomieleesi valtavasti hyvinvointivaikutuksia, rauhoittumista ja tilaa hengittää vapaammin.

Kuten muissakin metsäjoogatapahtumissa, myös retriiteillä on aina jokin teema liittyen luontoon tai suomalaiseen kansanperinteeseen. Rakennan mielelläni myös yksityis- ja yritysryhmille oman näköisiä kokonaisuuksia.

Alla esimerkki päiväretriitistä, joka pidettiin Suomen luonnon päivänä 29.8.2020.

Sielumaisema
Metsäjoogan miniretriitti

Lauantaina 29.8.2020
Klo 12.00 - 15.00

Tule juhlimaan Suomen luontoa.

 Sielumaisema -miniretriitillä tutustumme itämerensuomalaiseen sielukäsitykseen johon liittyy niin haltia, löyly kuin luontokin. Metsässä kehollinen harjoitus on sielun liikettä luonnollisimmillaan. Retriitin aikana metsäjoogaamme, aistimme lähiluontoa sekä tutustumme omaan sielumaisemaamme, sisäiseen luontoomme. Vietämme yhteisen ajan hiljaisuudessa, keskittyen sisäiseen kokemukseen. Monet kokevat hiljaisuuden rentouttavana, vapauttavana, helpottavanakin. Saat olla juuri se, kuka olet, ilman sosialisoinnin paineita, luonnollisesti. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Laskeudumme harjoitukseen, luontoyhteyteen ja hiljaisuuteen metsän laidassa yhteisessä aloituspiirissä. Jatkamme matkaa polkuja pitkin metsään tekemään erilaisia joogasta ammentavia harjoituksia, nostamme maljan maailman kauneimmalle luonnolle metsän sylissä ja asetumme olemisen luonnolliseen, sielukkaaseen tilaan. Harjoitus päättyy lähtöpaikan läheisyyteen kalliolle yhteiseen purkutilaisuuteen, jossa voit halutessasi jakaa kokemuksiasi, tai jatkaa vielä hiljaisuudessa.

#luonnonpäivä #liputanluonnolle
Lisää Suomen luonnon päivästä: www.suomenluonnonpaiva.fi

Tule kokemaan (oma) luontosi.

Koska: Lauantaina 29.8.2020
Klo 12.00 – n. 15.00
Suosittelen varaamaan aikaa vähintään klo 15.30 saakka. Luonnossa emme voi vaikuttaa kaikkeen ympärillä tapahtuvaan, joten pidän aikataulun rentona.

Hinta: 32€ sis. alv. 10%
Osallistumismaksuista lahjoitetaan 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle suomalaisten metsien, vesistöjen ja soiden suojeluun.

Paikka: Kokoonnumme Herttoniemen liikuntapuiston urheilukentän kupeessa (os. Siilitie 12).  Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi. 

Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvissa.
Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu max 15 metsäjoogia. Anna myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ilmoitan äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.