Metsäjoogan miniretriitti

Metsäjoogan miniretriitti - Sipoonkorpi

Lauantaina 14.9.2019
Klo 12.00 - 15.00

Hiljaisuuden miniretriitti kansallispuiston kauniissa luonnossa

Tämän retriitin teemana on täysikuu ja kiitollisuus. Täysikuun aikaan ympyrä sulkeutuu ja sykli täyttyy, jotta uusi voi alkaa. Tule katsastamaan menneeseen ja olemaan kiitollinen tässä hetkessä. Metsäjoogan harjoitukset vahvistavat luontosuhdettasi, tulet tarkkanäköisemmäksi luonnon kauniille yksityiskohdille ja annat itsellesi mahdollisuuden asettua olemisen tilaan, näkemään kaiken sen kauneuden, jonka äärellä elät. Harjoitukset painottuvat rauhallisiin ja meditatiivisiin joogisiin harjoituksiin jotka mahdollistavat tutkailevan ja aisteille avoimen läsnäolon tilan.

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Jokaiseen harjoitukseen nivon mukaan myös suomalaisesta perinteestä ja ”metsätietoudesta” ammennettua tarinointia. Metsäjoogassa nautitaan luonnosta kaikin aistein.

Retki tehdään Sipoonkorvessa Storträskin alueella. Muista tarkistaa osallistujainfo jonka saat kuitin yhteydessä.

Tule kokemaan (oma) luonto.

Koska: Lauantaina 14.9.2019
Klo 12.00 – 15.00
Hinta: 35€ sis. alv. 10%
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa.
HUOM! Ilmoitathan myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ilmoitan äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.
Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 15 metsäjoogia.
Paikka: Kokoonnumme Tasakalliontien taaemmalla parkkipaikalla (os. Tasakalliontie, ei katunumeroa) urheilukentän kupeessa. Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.