Metsäjoogan miniretriitti

Metsäjoogan miniretriitit

Metsäjoogan miniretriitillä teemme retken luontoon ja itseemme hiljaisuudessa. Retki kestää n. kolme tuntia ja sen aikana kävelemme pienen reitin jonka varrella teemme joogaharjoituksen sekä muita aisti- ja meditaatioharjoituksia jotka tuovat sinut luonnon äärelle kokemuksellisesti. Onnistuneeseen metsäretkeen sisältyy tietenkin aina myös evästauko.

Harjoitukset vahvistavat luontosuhdettasi ja olet kosketuksissa luontoon ihan konkreettisella tasolla eri aistein. Luonnossa oleminen ja siitä haltioituminen tuo kehomieleesi valtavasti hyvinvointivaikutuksia, rauhoittumista ja tilaa hengittää vapaammin.

Kuten muissakin metsäjoogatapahtumissa, myös retriiteillä on aina jokin teema liittyen luontoon tai suomalaiseen kansanperinteeseen. Rakennan mielelläni myös yksityis- ja yritysryhmille oman näköisiä kokonaisuuksia.

Maailman Metsäpäivän Metsäjoogaretki

Tule juhlimaan YK:n kansainvälistä maailman metsäpäivää
Lauantaina 21.3.2020
klo 12.00 - 14.00

Vuonna 2013 ensimmäistä kertaa vietetyn Maailman metsäpäivän aikana on hyvä muistaa metsien merkitys osana elämäämme. Ne tarjoavat meille ruokaa, energiaa, toimeentuloa ja ovat samalla myös erityisesti suomalaisille erottamaton osa mielenlaatuamme. Metsässä koemme olevamme usein rauhassa ja yhteydessä luontoomme. Samalla metsät tuottavat myös hiljaista mutta elintärkeää hyötyä elinympäristöömme suojelemalla maaperää ja puhdistamalla ilmastoamme.
Suomen YK-liitto

Tule kunnioittamaan ja juhlimaan metsiä yhteiselle metsäjoogaretkelle. Tällä retkellä tutustut metsäjoogaan ja erilaisiin mieltä rauhoittaviin harjoituksiin, kevääseen pikkuhiljaa heräilevään lähiluontoon sekä itseesi ja sisäiseen luontoosi. Vietämme yhteisen ajan hiljaisuudessa, keskittyen sisäiseen kokemukseen ja aisteihin koko retken ajan. Monet kokevat hiljaisuuden rentouttavana, vapauttavana ja helpottavanakin. Saat olla juuri se, kuka olet, ilman sosialisoinnin paineita. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Laskeudumme harjoitukseen, luontoyhteyteen ja hiljaisuuteen metsän laidassa yhteisessä aloituspiirissä. Jatkamme matkaa polkuja pitkin metsään tekemään erilaisia joogisia harjoituksia, juomme lämmittävät teet luonnon helmassa ja kävelemme rauhallisesti luontoa aistien. Harjoitus päättyy lähtöpaikan läheisyyteen yhteiseen purkutilaisuuteen, jossa voi halutessaan jakaa kokemuksiaan, tai jatkaa vielä hiljaisuutta omin päin.

Tule kokemaan oma luontosi!

Lauantaina 21.3.2020 klo 12.00 – 15.00
Tunti pidetään
Länsi-Herttoniemen lähiluonnossa.
Kokoontuminen Herttoniemen urheilupuistossa, urheilukentän kupeessa. Saat kartan kokoontumispaikalle sekä osallistujainfon maksukuitin yhteydessä latauslinkkinä (sähköpostitse) ilmoittauduttuasi tapahtumaan.
Hinta: 25€ sis. alv. 10%

Osallistumismaksuista lahjoitetaan 10% Suomen Luonnonsuojeluliitolle suomalaisen metsäluonnon suojeluun.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.