Metsäjoogaäänite

Metsäjoogaäänite

Metsäjoogan harjoitus mukanasi missä vain, milloin vain!

Tutustu sisäiseen ja ulkoiseen luontoosi, metsästa ja juuristamme kumpuavaan kansanperinteeseen sekä metsässä tehtäviin lempeisiin joogaharjoituksiin tämän äänitteen avulla. Voit tehdä harjoituksen omassa lempi-luontokohteessasi vuoden- ja kellonajasta huolimatta. Metsäjoogaäänitteen avulla voit uppoutua metsän syliin juuri omalla tavallasi ja omassa rauhassasi.

Äänitteeltä tehtävää harjoitusta varten on hyvä, jos sinulla on jonkinlaista kokemusta joogasta, se helpottaa ohjeiden seuraamista äänitteen kautta, mutta ei kuitenkaan ole edellytys metsäjoogan harjoitukselle. Saat äänitteen mp3-tiedostona jonka voit tallentaa vaikka puhelimellesi. Sitten ei muuta kuin napit korville ja luontoon mars!

Metsään mieleni menevi, korpi kutsuu haltiani….

 Kuuntele metsäjoogan introäänite alta tai lataa se puhelimellesi verkkokauppani kautta. Introäänitteellä kuulet hieman itse harjoituksesta ja saat ohjeet metsäjoogaan valmistautumiseen sekä tarvittaviin varusteisiin. Introäänite kannattaa kuunnella erityisesti ennen ensimmäistä metsäjoogaharjoituskertaa. Introäänitteeltä kuulet myös varsinaisen äänitteen laadun.

Metsäjoogaäänitteen kesto: 43 minuuttia.
Hinta: 20€ (sis. alv. 24%)
Kieli: suomi.

Astu kohti omaa luontoasi.