Metsäjooga

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään kehon ja mielen harjoituksia luonnossa. Keskiössä on kuitenkin luonnon tilaan asettuminen sekä luonnon aistiminen rauhallisessa tahdissa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan.  Metsäjoogatunneilla tehtävät harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille. Tunnit on mahdollista järjestää myös esteettömänä.

Metsässä voimme peilata sisäistä maailmaamme joogaharjoitusten ja luonnon kanssa vuorovaikutuksessa. LottaJoogan metsäjoogassa tutustut luonnossa tehtävien mieltä rauhoittavien joogaharjoitusten lisäksi pohjoisen mytologioihin sekä eri alueiden kansanperinteeseen. Metsäjoogaharjoitusten myötä haluan myös herättää ajatuksia siitä, miten me ihmiset yhtenä eläinlajina voisimme palvella luontoa, olla osa sitä aidosti.

Ohjaan metsäjoogaa omassa lähimetsässäni Länsi-Herttoniemessä kurssimuotoisesti sekä yksittäisinä tunteina ympäri vuoden. Pidän metsässä myös miniretriittejä, joissa yhteinen aika vietetään hiljaisuudessa tutustueen itseen ja ympäröivään luontoon. Jos haluat järjestää metsäjoogatunnin tai -kurssin omalle ryhmällesi, voidaan tunti järjestää myös haluamassanne luontokohteessa!

Tulevat metsäjoogatunnit ja tapahtumat:

Joulurauha: Kynttilämeditaatio luonnossa

Vuoden pimeimmät päivät kaipaavat valoa, rauhoittumista ja yhdessäoloa. Tule sytyttämään kynttilä ja rauhoittumaan hetkeksi joulun alla.

Sunnuntaina 19.12.2021 klo 15.30 - 17.00

Metsäjoogatunnit
kevät 2022

Keväällä 2022 pidän metsäjoogatunteja sunnuntaisin noin kerran kuukaudessa Länsi-Herttoniemessä.

Seuraava tunti su 23.1.2022
klo 11.00 - 12.30

Piirroskuva käärmeestä joka on kiemuralla ikuisuussymbolin muodossa. Taustalla puun vuosirenkaat.

Luonto, Sielu, Mieli -päiväretriitti

Astu uuden vuodenkierron virtaan:tule kuulemaan paikallisesta kansanperinteestä ja luomaan uuden vuoden lupauksillesi loitsu!

Villa Topulissa, Kruusilassa
Lauantaina 15.1.2022 klo 10.30 - 18.30