Metsäjooga

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään kehon ja mielen harjoituksia luonnossa. Keskiössä on kuitenkin luonnon tilaan asettuminen sekä luonnon aistiminen rauhallisessa tahdissa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan.  Metsäjoogatunneilla tehtävät harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille. Tunnit on mahdollista järjestää myös esteettömänä.

Metsässä voimme peilata sisäistä maailmaamme joogaharjoitusten ja luonnon kanssa vuorovaikutuksessa. LottaJoogan metsäjoogassa tutustut luonnossa tehtävien mieltä rauhoittavien joogaharjoitusten lisäksi pohjoisen mytologioihin sekä eri alueiden kansanperinteeseen. Metsäjoogaharjoitusten myötä haluan myös herättää ajatuksia siitä, miten me ihmiset yhtenä eläinlajina voisimme palvella luontoa, olla osa sitä aidosti.

Ohjaan metsäjoogaa Länsi-Herttoniemessä ympäri vuoden. Pidän metsässä myös miniretriittejä, joissa yhteinen aika vietetään hiljaisuudessa tutustuen itseen ja ympäröivään luontoon. Jos haluat järjestää metsäjoogatunnin tai -kurssin omalle ryhmällesi, voidaan tunti järjestää myös haluamassanne luontokohteessa!

Helatorstaina 26.5.2022 klo 11.00 – 12.30

Toukokuun metsäjoogatunnilla antaudumme keväisen luonnon syleilyyn kaikin aistein. Keväällä kaikki on elossa, niin myös metsäjoogin keho! Keskitymme erityisesti kosketukseen tutustuen metsään ja keholliseen kokemukseen tuntoaistin kautta, unohtamatta hidastamisen rentouttavaa vaikutusta.

Ilmoittaudu 23.5.2022 mennessä.