Metsäjooga

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään kehon ja mielen harjoituksia luonnossa. Keskiössä on kuitenkin luonnon tilaan asettuminen sekä luonnon aistiminen rauhallisessa tahdissa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan.  Metsäjoogatunneilla tehtävät harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille. Tunnit on mahdollista järjestää myös esteettömänä.

Metsässä voimme peilata sisäistä maailmaamme joogaharjoitusten ja luonnon kanssa vuorovaikutuksessa. LottaJoogan metsäjoogassa tutustut luonnossa tehtävien mieltä rauhoittavien joogaharjoitusten lisäksi pohjoisen mytologioihin sekä eri alueiden kansanperinteisiin. Metsäjoogaharjoitusten myötä haluan myös herätellä ajatuksia siitä, miten me ihmiset yhtenä eläinlajina voisimme palvella luontoa.

Metsäjoogatunneilla kävelemme hiljaisuudessa metsään, missä teemme lempeän lämmittäviä metsäjoogaharjoituksia ja hiljennymme meditoimaan hetkeksi. Kuulet tunneilla myös kansanperinteistä. Koko harjoitus vietetään hiljaisuudessa tutustuen itseen ja ympäröivään luontoon. Lue lisää metsäjoogatuntien sisällöstä ”Mitä metsäjoogassa tehdään?” blogitekstistä.

Ohjaan metsäjoogaa tällä hetkellä vain yksityis- ja yritysryhmille Itä-Helsingissä. Jos haluat järjestää metsäjoogatunnin tai -kurssin omalle ryhmällesi, voidaan tunti järjestää myös haluamassanne luontokohteessa!