Metsäjooga osallistujainfo

Metsäjooga osallistujainfo

TARVITSENKO MUKAAN JOOGAMATON?

Halutessasi ota mukaan myös jumppa-alusta tai joogamatto. Teemme harjoituksia myös istuen ja maassa maaten, joten alusta voi olla kiva, mutta ei välttämätön väline. Huomioithan, että alusta voi ulkokäytössä likaantua (onneksi jumppamattojen materiaalit ovat helposti puhdistettavia).

MITEN VARUSTAUDUN?

Aluskasvillisuus, pihka ja hyttyset kuuluvat metsään. Pitkät housut suojaavat nokkosilta ja hyttyskarkote helpottaa hyttyspilven osuessa kohdalle. Teemme harjoituksia myös puihin nojaten ja maassa maaten, joten huomioithan että vaatteet voivat likaantua.

Pihkan saa pois vaatteista esim. ruokaöljyllä ja öljytahra lähtee hyvällä tahranpoistoaineella. Parasta pyhätakkia ei kannata kuitenkaan metsään pukea. Muina kuin kesän lämpimimpinä päivinä kannattaa ottaa mukaan myös pipo ja hanskat ja ylimääräinen paita sekä lämmintä juotavaa.

KAUANKO HARJOITUS KESTÄÄ?

Metsäjoogatunnit kestävät noin 1,5-2h. Sään ja muiden luonnon muuttujien takia haluan pitää harjoituksen aikataulun hieman vapaampana, mutta päätämme aina viimeistään ilmoitettuna ajankohtana.

ENTÄ JOS SATAA (RÄNTÄÄ)?

Harjoitukset pidetään myös hieman ”ikävämmässä” säässä (luonnon näkökulmasta huonoa säätä ei olekaan, kaikella on tarkoituksensa). Metsäjoogi ei pelkää pientä sateen ripsettä tai yllätyksiä, vaan kohtaa tyynesti kaiken mitä (oma) luonto harjoitukseen tarjoaa. 

Pukeuduthan siis aina sään mukaisesti! Varsinkin keväällä ja alkukesästä kumpparit ja villasukat ovat varmasti hyvä valinta.

MISSÄ TUNNIT PIDETÄÄN?

Ryhmä kokoontuu aina Siilitien urheilukentän ”takana” (Siilitieltä katsottuna), juoksuradan takakaarteessa koivun juurella, josta siirrymme syvemmälle lähiluontoon ja metsään tekemään harjoituksen.

HUOM! Saat osallistumismaksun maksettuasi kuitin yhteydessä sähköpostitse linkin osallistujainfoon (PDF-tiedosto), josta näet tarkemman varustelistan sekä kartan osallistumispaikalle.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Aiempaa kokemusta joogasta tai metsässä liikkumisesta ei tarvita. Ilmoittautuminen tapahtuu osallistumismaksu maksamalla, erillistä sähköpostia ei tarvitse lähettää. Ryhmään mahtuu max 10 osallistujaa (pidän ryhmäkoon pienehkönä luontorauhan säilyttämiseksi). Katso tulevat metsäjoogatunnit ja miniretriitit täältä.

Kokeile metsäjoogaa vaikka heti, lataa harjoitus käyttöösi blogista!