Metsäjooga online

Metsäjooga online

Metsäjoogan
ONLINETUNNIT

Sunnuntaina 3.5. klo 12-13.15
Torstaina 7.5. klo 18-19.15

Tällä tunnilla tutustut metsäjoogaan ja erilaisiin mieltä rauhoittaviin harjoituksiin sekä itseesi ja sisäiseen luontoosi. Lotan ohjaamiin metsäjoogatunteihin kuuluu erottamattomasti myös suomalaisen kansanperinteen, Kalevalaisen runouden ja metsästä ammennettujen tarinoiden nivoutuminen osaksi harjoitusta. Harjoitukset sopivat kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Tunnit järjestetään yhteistyössä Partioaitan kanssa. Mukaan voit tulla vaikka et kuuluisikaan Partioaitan 365-klubiin!
 
Tunti toteutetaan Zoom-verkkoalustalla onlinelivestriiminä, ohjaus on pääasiassa suullisesti. Tarvitset mukaan alustan, älypuhelimen tai taskuun mahtuvan padin sekä kuulokkeet. Voit osallistua mukaan mistä tahansa missä on mobiilidatayhteys ja muutama puu käytössäsi. Saat tarkemmat ohjeet sekä varustelistan sähköpostitse ennen tuntia.
 

Koska: Sunnuntaina 3.5. klo 12-13.15 sekä
Torstaina 7.5. klo 18-19.15
Missä: Verkossa, Zoomissa
Hinta: 13€/ kerta
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvi-kaupassani

Ilmoittaudu hyvissä ajoin, jotta ehdit ladata Zoom-sovelluksen ja liittyä mukaan. Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen tietokoneellesi täältä (Download Client for Meeting) tai puhelimeesi sovelluskaupasta (sovelluksen nimi: Zoom Cloud Meetings).

Lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Jo maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta mikäli olet estynyt osallistumasta. Palautukset vain poikkeustapauksissa.