Metsäjooga minikurssi – Elementit

Metsäjoogan minikurssi - Elementit

Maanantaisin 26.8 - 16.9.2019
Klo 18.00 - 20.00

Tuli – Maa – Ilma – Vesi

Tällä kurssilla tutustut näihin klassisiin elementteihin luonnossa joogaten. Kalevalaisessa maailmassa vesi ja ilma liittyvät vahvasti maailman syntymyyttiin, kun taas tulelle on oma syntymyyttinsä ja maa-elementti liittyy kaskeamiseen ja metsiin sekä maahisiin.

Tämän kurssin joogaharjoitukset teemoittuvat elementtien ja niihin liittyvien myyttisten tarinoiden mukaan. Harjoitus tehdään joka kerta teeman mukaisessa kohteessa lähiluonnossa.

Metsäjoogassa voit tutustua myös omaan luontoosi samalla vahvistaen luontoyhteyttäsi ympäröivään maailmaan. Ohjaamiini metsäjoogatunteihin kuuluu erottamattomasti suomalaisen kansanperinteen, Kalevalaisen runouden ja metsästä ammennettujen tarinoiden nivoutuminen osaksi harjoitusta.

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnon omalla joogasalilla ja nautimme luonnosta kaikin aistein.

Tule kokemaan (oma) luonto.

Koska: Maanantaisin 26.8 – 16.9.2019
Klo 18.00 – 20.00

Hinta: 55€ sis. alv. 10%

Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa.
HUOM! Ilmoitathan myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ilmoitan äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.
Kurssi toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 15 metsäjoogia.

Paikka: Kokoonnumme Herttoniemen Liikuntapuiston (os. Siilitie 12) urheilukentän kupeessa. Saat tarkemman osallistujainfon ja kartan kohtaamispaikalle ilmoittauduttuasi.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.

Voit ladata osallistujainfon ilmoittautumisen päätteeksi selaimessasi kohdasta ”Lataa tiedosto” tai sähköpostiisi saapuvasta tilausvahvistuksesta kohdasta ”Lataukset”.