Loitsupiiri

juurijooga loitsu kota loitsupiiri

JuuriJooga - Loitsupiiri

Seuraava piiri keväällä 2021

Mitä ovat loitsut ja ketä olivat niitä käyttäneet tietäjät? Miten sielu(t) liittyy loitsuihin? Tule tutustumaan itämerensuomalaiseen perinteeseen kiehtovien loitsujen ja sielukäsitysten kautta!

Tässä JuuriJoogan Loitsupiirissä kuulet itämerensuomalaisen perinteen sielukäsityksestä ja peilaat sitä omaan elämääsi, sinun sielukarttaasi, jonka pohjalta valmistat oman loitsusi palvelemaan tämänhetkistä elämäntilannettasi. Herättelemme kehollista loitsuamme joogalla ja lopuksi loitsimme tuoreet loitsut ilmoille yhteisessä rituaalissa. Ilta päättyy rumpumatkaan sekä yhteiseen jakamispiiriin.

Saat ennen tapahtumaa ennakkoharjoituksen, jonka avulla voit valmistautua Loitsupiiriin. Lisäksi saat tapahtuman yhteydessä eväitä loitsusi jatkokäyttöön.

Tapaaminen koostuu tiedollisesta osiosta eli tietohuisista, jossa ohjaaja kertoo loitsuista, loitsimisrituaaleista ja tietäjistä folkloristisesta (kansanperinteen tutkimus) näkökulmasta sekä kokemuksellisista sisällöistä (jooga- ja meditaatioharjoitukset, piirissä jakaminen jne).

Ilta muodostuu yhdessä valmistautumistehtävän sekä loitsimisen kanssa yhteiseksi rituaalikokonaisuudeksi, jonka eri harjoituksista saat vinkkejä myös omiin, itsesi näköisiin rituaaleihin, joita voit toteuttaa itsenäisesti tai vaikka ystävien kanssa.

Illan ohjelma:
18.00 Aloituspiiri, tietohuisia loitsuista sekä kansanperinteestä
19.00 Joogaharjoitus – kehollinen loitsu
20.00 Oman loitsun laatiminen, loitsurituaali ja rumpumatka

Piiri toteutuu minimissään viidellä ja mukaan mahtuu maksimissaan kahdeksan loitsijaa. 

Koska: TBA
Hinta: 40€ (sis. alv 10%)
Hinta sisältää illan ohjaussisällöt, kirjallisen materiaalin sekä teetarjoilun + pientä naposteltavaa.

Missä: KehoLataamo, os. Hiihtomäentie 39b, Helsinki
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvi-kaupassani

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.