Loitsupiiri Online

JuuriJooga - Loitsupiiri ONLINE

Sunnuntaina 29.11.2020
Klo 18.00 - 20.00

Mitä ovat loitsut ja ketä olivat niitä käyttäneet tietäjät? Miten sielu(t) liittyy loitsuihin? Tule tutustumaan itämerensuomalaiseen perinteeseen kiehtovien loitsujen ja sielukäsitysten kautta!

Tässä JuuriJoogan verkossa toteutettavassa Loitsupiirissä kuulet itämerensuomalaisen perinteen sielukäsityksestä ja peilaat sitä omaan elämääsi, sinun sielukarttaasi, jonka pohjalta valmistat oman loitsusi palvelemaan tämänhetkistä elämäntilannettasi. Lopuksi loitsimme tuoreet loitsut ilmoille kehollisesti joogaten.

Saat ennen tapahtumaa ennakkoharjoituksen, jonka avulla voit valmistautua Loitsupiiriin. Lisäksi saat tapahtuman yhteydessä eväitä loitsusi jatkokäyttöön.

Tapaaminen koostuu tiedollisesta osiosta eli tietohuisista, jossa ohjaaja kertoo loitsuista, loitsimisrituaaleista ja tietäjistä folkloristisesta (kansanperinteen tutkimus) näkökulmasta sekä kokemuksellisista sisällöistä (jooga- ja meditaatioharjoitukset, loitsun laatiminen ym.). Piirin luonteen takia piirityöskentelylle tyypillistä jakamista on vähemmän ja keskitymme jokainen omaan sisäiseen työskentelyyn intensiivisemmin.

Ilta muodostuu yhdessä valmistautumistehtävän sekä loitsimisen kanssa yhteiseksi rituaalikokonaisuudeksi, jonka eri harjoituksista saat vinkkejä myös omiin, itsesi näköisiin rituaaleihin, joita voit toteuttaa itsenäisesti tai vaikka ystävien kanssa.

JuuriJooga ei pyri tarjoamaan valmiita vastauksia tai maailmankuvaa vaan herättelemään ja inspiroimaan sinua löytämään oman tavan toteuttaa oman sielusi tarkoitusta. Tule mukaan JuuriJoogan Loitsupiiriin ja löydä sisäinen tietäjä/noita/shamaani tai vaikka kaikkia nämä yhdessä!

Piiriin toteutuu minimissään kymmenellä osallistujalla. Ilmoittaudu 26.11. mennessä.

Koska: Sunnuntaina  29.11.2020 klo 18.00 – 20.00
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvi-kaupassani
Hinta: 20€

Piiri toteutetaan Zoom-tapaamisena, saat ohjeet alustalle liittymiseen sähköpostitse ennen piirimme alkua.
Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen, padin tai älypuhelimen, rauhallisen tilan jossa voit osallistua piiriimme sekä toimivan nettiyhteyden. Voit ladata Zoom-sovelluksen tietokoneellesi täältä (Download Client for Meeting) tai puhelimeesi sovelluskaupasta (sovelluksen nimi: Zoom Cloud Meetings).

Vain maksamalla varmistat paikkasi. Jo maksettua osallistumismaksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt osallistumasta. Palautukset vain poikkeustapauksissa.