Lempeä virtaava jooga

Lempeä Jooga

Keskiviikkoisin 12.8 - 9.12.2020
Klo 18.00-19.30

Virtaava liike ja jooga kokonaisvaltaisena harjoituksena. Tällä tunnilla tehdään joogan harjoituksia monipuolisesti tutustuen niin dynaamisempiin ja vahvistavan virtaaviin kuin palauttaviinkin joogaharjoituksiin. Harjoittelun pääpaino on flow joogan tyylisessä hatha-joogassa, mutta teemme myös palauttavaa yin-joogaa noin kerran kuussa. Voimaa on myös löytää tarvittaessa pehmeys ja rentous omassa harjoituksessa. Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.

Hinta: 285€ (sis. alv. 10%)
Kurssimaksu on mahdollista jakaa 1-3 maksuerään, eräpäivät 1.8, 1.9 ja 1.10.2020.

Maksutavat: Lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi), MobilePay, korttimaksu

Ilmoittautuminen: Maksamalla 50€ varausmaksu LottaJooga Holvi -verkkokaupassa
Missä: KehoLataamo, Hiihtomäentie 39b (Herttoniemi)

HUOM! Tuntia ei pidetä 19.8. (Lotta ohjaamassa joogaretriittiä) ja 14.10. (syysloma)
Kauden aikana yhteensä 16 opetuskertaa.

Otan syksyn 2020 kursseille poikkeuksellisesti vain kahdeksan osallistujaa/ kurssi normaalin 10 osallistujan sijaan.  Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle sähköpostitse lotta@lottajooga.fi. Mikäli koronatilanne helpottaa syksyn aikana, on kurssille mahdollista ottaa lisää osallistujia.

Kurssille osallistuneen palautetta:

Viikon odotetuin hetki. Lotan tapa ohjata on ihanan lempeä, henkilökohtainen ja osaava. Turvallinen ilmapiiri - on aina ilo tulla. Tulen väsyneenä, lähden virkeänä. KIITOS <3
Joogakurssille osallistunut asiakas