Lempeä virtaava jooga

Lempeä Jooga

Keskiviikkoisin 3.2 - 26.5.2021
Klo 18.00-19.30

Virtaava liike ja jooga kokonaisvaltaisena harjoituksena. Tällä tunnilla tehdään joogan harjoituksia monipuolisesti tutustuen niin dynaamisempiin ja vahvistavan virtaaviin kuin palauttaviinkin joogaharjoituksiin. Harjoittelun pääpaino on voimistavissa ja joustavuutta lisäävässä joogassa, mutta teemme myös palauttavaa yin- ja restojoogaa noin kerran kuussa. Voimaa on myös löytää tarvittaessa pehmeys ja rentous omassa harjoituksessa. Tällä kurssilla opit monipuolisesti joogan kehollisia sekä hengitys- ja keskittymisharjoituksia.

Joogaharjoitus on tutkimusmatka itseesi.

Hinta: 270€ (sis. alv. 10%)
Kurssimaksu on mahdollista jakaa 1-3 maksuerään.

Maksutavat: Lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi), MobilePay, korttimaksu

Ilmoittautuminen: Maksamalla 50€ varausmaksu LottaJooga Holvi -verkkokaupassa
Missä: KehoLataamo, Hiihtomäentie 39b (Herttoniemi)

HUOM! Tuntia ei pidetä 24.2  ja 5.5.2021.
Kauden aikana yhteensä 15 opetuskertaa.

Kevään 2021 kursseilla on edelleen poikkeuksellisesti rajatumpi osallistujamäärä. Mukaan mahtuu vain kahdeksan osallistujaa/ kurssi normaalin 10 osallistujan sijaan.  Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle sähköpostitse lotta@lottajooga.fi. Mikäli koronatilanne helpottaa kevään aikana, on kurssille mahdollista ottaa lisää osallistujia.

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Kurssille osallistuneen palautetta:

Viikon odotetuin hetki. Lotan tapa ohjata on ihanan lempeä, henkilökohtainen ja osaava. Turvallinen ilmapiiri - on aina ilo tulla. Tulen väsyneenä, lähden virkeänä. KIITOS <3
Joogakurssille osallistunut asiakas