Kuura Essentials

Kuura Essentials

Kuura Essentials on kotimainen yritys, jonka ydin on eteerisissä öljyissä ja aromaterapiassa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, luonnollisesti ja luontoa kunnioittaen, on yrityksen lähtökohta. Yrityksen missio on kannustaa ihmisiä kohti luonnollisempaa hyvinvointia ja elämäntapaa. Tärkeimmät arvot ovat tieto ja turvallisuus, joka takaa kuluttajalle erinomaiset tuotteet!

Tuotteet ovat heti käyttövalmiissa muodossa, joka tekee niiden käytöstä erittäin helppoa ja vaivatonta. Tuotteet sopivat koko perheelle!

Kaikki tuotteet myydään kauniissa 10ml roll-on -pakkauksissa. Tarkemmat tuoteselosteet löydät verkkokaupan tuotesivuilta.

Myynnissä tällä hetkellä:

Rise & Shine

Terapeuttinen aamutuoksu

Herää virkeänä uuteen päivään! Tämä tuoksuseos kirkastaa mielesi, virkistää ja stimuloi sinut kohtaamaan tulevan päivän haasteet. Ihana alku päivällesi!

Virkistävä
Stimuloiva
Kirkastaa mielen

Hinta: 18,90€

Just Chillin'

Terapeuttinen iltatuoksu

Tämä ylellinen tuoksuseos rentouttaa ja rauhoittaa mielesi iltarutiinien yhteydessä. Tämän avulla irtaannut päivän kiireistä ja nukut paremmin. Ihana päätös päivällesi!

Rentouttava

Rauhoittava

 

Hinta: 18,90€

Outoor No.1

Ulkoilutuoksu

Tehokas ja luonnollinen vaihtoehto nauttia luonnossa liikkumisesta ilman että kotiin tultuasi mukanasi on näyttöä siitä. Erinomainen metsäretkille, marjastukseen ja sienestykseen sekä saaristoon! Pitää ikävät salamatkustajat tehokkaasti loitolla!

Lapsiystävällinen. Toimii loistavasti myös koirilla!

Hinta: 18,90€