JuuriJooga

JuuriJooga

Miten maailma on syntynyt? Mihin kaikki päättyy? Mikä on pyhää ja miksi olemme täällä? 
 
Vuosituhansia ihmiset ovat istuneet nuotion ääreen piiriin kuulemaan ja kertomaan tarinoita maailmasta, heitä edeltäneistä ihmisistä ja elämästä. Tarinat ja omien kokemuksien jakaminen ovat osa ihmisyyttä. JuuriJoogassa sukellat itämeren-suomalaisen kulttuurin juuriin ja myyttisiin tarinoihin näiden elämän peruskysymysten äärellä, iltoja maustaa aina myös tietous muista kulttuureista.
 
Illan aikana asetut urbaaneille leiritulille piiriin kuulemaan myyttisiä tarinoita illan teemaan liittyen. Liikutat kehoasi somaattisilla jooga-, tanssi ja movement-harjoituksilla, tutkaillen kehollisesti ja kokemuksellisesti maailmaa, itseäsi sekä olemista. Ilta päättyy rumpurentoutukseen ja loppupiiriin, jossa voit halutessasi jakaa kokemuksiasi tai jatkaa hiljaisuudessa sisäistä matkaa kohti omia juuriasi.
 
Vastaanota juuristasi elinvoimaa ja energiaa, olet lämpimästi tervetullut mukaan piiriin, yhteiseen heimoomme!
 

JuuriJooga on tuntikonseptini jossa yhdistän intohimoni: mielenkiintoiset myytit ja tarinat suomalaisesta kansanperinteestä ja -uskosta sekä joogan opetukset ja harjoitukset, kokemukselliseksi kokonaisuudeksi. Opiskelen Helsingin yliopistossa kulttuurientutkimusta erikoistuen folkloristiikkaan sekä uskontotieteeseen, mikä antaa ohjaamiseeni myös akateemista taustaa. Vertaileva asioiden tutkailu antaa mielestäni hedelmällisimpiä oivalluksia, joten iltojen aikana möyhitään multia myös muiden kulttuurien juurten äärellä.

Haluan JuuriJoogan avulla tuoda mielenkiintoisia ja ikiaikaisia myyttien aiheita ulottuvillesi ymmärrettävässä ja helposti pureskeltavassa muodossa kokonaisuudella joka yhdistää tiedon ja kokemuksen. 

Seuraava tapahtuma maalis-huhtikuussa 2020.