JuuriJooga

JuuriJooga

Miten maailma on syntynyt? Mihin kaikki päättyy? Mikä on pyhää ja miksi olemme täällä? 
 
Vuosituhansia ihmiset ovat istuneet nuotion ääreen piiriin kuulemaan ja kertomaan tarinoita maailmasta, heitä edeltäneistä ihmisistä ja elämästä. Tarinat ja omien kokemuksien jakaminen on osa ihmisyyttä. JuuriJoogassa sukellat eri kulttuurien juuriin ja myyttisiin tarinoihin näiden elämän peruskysymysten äärellä.
 
Illan aikana asetut urbaaneille ”leiritulille” heimopiiriin KehoLataamolle kuulemaan myyttisiä tarinoita illan teemaan liittyen. Liikutat kehoasi somaattisilla jooga- ja movement-harjoituksilla, tutkaillen kehollisesti ja kokemuksellisesti maailmaa, itseäsi sekä olemista. Ilta päättyy rumpurentoutukseen ja loppupiiriin, jossa voit halutessasi jakaa kokemuksiasi tai jatkaa hiljaisuudessa sisäistä matkaa kohti omia juuriasi. Harjoituksen soittolistoilla kuulet juurimusiikkia maailman eri kolkista.
 
Vastaanota juuristasi elinvoimaa ja energiaa, olet lämpimästi tervetullut mukaan piiriimme! Lue lisää alta ja tutustu syksyn teemoihin.
 

JuuriJooga on uusi tuntikonseptini jossa yhdistän intohimoni, ihmiskunnan erilaiset myytit ja tarinat sekä joogan, kokemukselliseksi kokonaisuudeksi. Opiskelen Helsingin yliopistossa kulttuurientutkimusta erikoistuen suomalaiseen kansanperinteeseen (folkloristiikka) sekä uskontotieteeseen, mikä antaa ohjaamiseeni myös akateemista taustaa.  Myyttejä on luvassa kaikista ilmansuunnista: mm. Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoilta, Pohjolasta, Antiikin Kreikasta ja tietenkin joogisesta Intiasta.

Haluan näiden iltojen myötä tuoda mielenkiintoisia myyttien aiheita ulottuvillesi ymmärrettävässä ja helposti pureskeltavassa muodossa. Ymmärtämällä muita kulttuureja ja niiden taustalla vaikuttavia myyttisiä tarinoita, opimme ymmärtämään ja arvostamaan myös omia juuriamme ja itseämme.

27.9. Maailman synty. Miten kaikki alkoi?
18.10. Ihminen. Miksi olemme olemassa?
1.11. Riitit ja rituaalit. Miten maailmanjärjestys säilytetään?
29.11. Kuolema. Mihin kaikki päättyy?

Tule Juuriheimon piiriin kokemaan elämän mystisempi puoli.

Koska: Kerran kuussa perjantaisin klo 18.00 – 20.00
Missä:
KehoLataamolla (Hiihtomäentie 39B, Helsinki)
Hinta:
30€/kerta
Sinun on mahdollista ostaa loka-marraskuun kolme iltaa pakettihintaan 75€ (25€/kerta)
Hinta sisältää teetarjoilun sekä illan opetussisällöt.

Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvi-kaupastani.
Erillistä sähköpostia ei tarvita.

HUOM! Maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli olet estynyt tulemasta, mutta voit antaa paikan eteenpäin.