Joogalomat

Joogalomat

Joogalomat järjestetään yhteistyössä MatkaPaletti Oy:n kanssa. MatkaPaletilla on jo 15 vuoden kokemus harrstematkojen järjestämisestä. Näillä joogalomilla voit irtautuaarjesta ja jättää kaikki organisointihuolet luotettavan matkajärjestäjän käsiin. Riittää että pakkaat matkalaukkuusi uikkarit, joogamaton ja seikkailumieltä sillä näillä joogalomilla pääset tutustumaan myös Kreikan jumaltarustoon, luontoon ja kulttuuriin kokemuksellisesti joogan avulla sen lisäksi että voit nauttia Välimeren aalloista, rantaelämästä ja hyvästä ruuasta. Lue alta lisää ja varaa matkasi!

Kevään ja kesän aikana luvassa on kaksi joogalomaa:

Joogalomat ovat olleet todella suosittuja ja lomia on kyselty jo syksylle. Iloisia uutisia, joogalomat ovat suunnitelmissa myös syys-lokakuulle 2019. Kuulet pian lisää!

Metsäjoogaa, mytologiaa ja patikointia Kreetalla 19-26.5.2019

Lähde hyvän olon matkalle Kreetan luontoon - unelmien joogaloma odottaa!

Tämä joogaloma kutsuu sinut tutustumaan itseesi joogan, patikoinnin ja kreikkalaisten jumalattarien kautta. Vaellamme rauhalliseen tahtiin kuvankauniissa ja monipuolisessa Kreetan luonnossa saavuttaaksemme luonnonläheiset ja rauhalliset joogapaikat. Teemme joogaretkiä vuorille, sypressimetsään, appelsiinitarhaan, oliivilehtoon ja meren rannoille. Jokainen päivä on teemoiteltu sekä kreikkalaisten jumalattarien että klassisten elementtien ja luontokohteemme mukaan. Tutustut lomalla itsesi lisäksi Kreikan antiikin maailmakäsitykseen, jumalatarmytologiaan ja luontoon kokemuksellisesti kehosi ja harjoitusten kautta.

Täynnä!

Joogaloma Paleohorassa Kreetalla 9-16.6.2019

Lähde hyvän olon matkalle joogaamaan Kreetan kesään ja lämpöön!

Tällä joogalomalla sinulla on mahdollisuus nauttia kesän lämmöstä idyllisessä Paleohoran merenrantakylässä Kreetan etelärannikolla. Kesällä päivät ovat täynnä energisoivaa valoa, meren aaltoja ja lempeitä tuulia, kun taas iltaisin etelän tummat yöt kietovat sinut lämpöiseen ja rentouttavan iloiseen tunnelmaan. Paleohora on ihmisen kokoinen ja lämminhenkinen aito kreetalainen kylä, jossa voit rauhassa nauttia kauniista maisemista, terveellisestä ruoasta, lomasta ja joogan tuomasta mielenrauhasta ja hyvästä olosta. Joogaamme hotellilla, merenrannoilla, vesiputouksella, oliivipuiden alla ja keskiaikaisen linnoituksen raunioilla. Tämän erikoisviikon aikana sinulla mahdollisuus osallistua myös taidemaalausryhmän tunneille.

Täynnä!

Epäilemättä kaikkein keskeisintä on se, että sielu näkee sielun itsensä avulla. Tästä varmasti on kyse Apollon ohjeessa, kun hän kehottaa jokaista tuntemaan itsensä. Tuskinpa hän kehottaa meitä tuntemaan jäseniämme, ruumistamme ja ulkoista olemustamme. Emme me ole pelkkää ruumista, enkä minä tätä sinulle sanoessani puhu sinun ruumiillesi. Kun siis Apollo sanoo: ”Tunne itsesi”, hän tarkoittaa ”Tunne sielusi”. Ruumishan on ikään kuin sielun astia tai eräänlainen säiliö. Sielusi tekee kaiken sen mitä teet. Ellei sielun tunteminen ole jumalallista, tuota jonkin nerokkaan mielen keksimää ohjettaei olisi luettu jumalan ansioksi.

Cicero, Keskusteluja Tusculumissa 1, 52
suom. Veli-Matti Rissanen
Teoksesta: Kajava, Mika, et al. Mitä Jokaisen Tulee Tietää Antiikista: Kreikka & Rooma. Helsinki: Avain, 2013.