Joogalomat

Joogalomat Kreetalla

Joogalomat järjestetään yhteistyössä MatkaPaletti Oy:n kanssa. MatkaPaletilla on jo 15 vuoden kokemus harrstematkojen järjestämisestä. Näillä joogalomilla voit irtautuaarjesta ja jättää kaikki organisointihuolet luotettavan matkajärjestäjän käsiin. Riittää että pakkaat matkalaukkuusi uikkarit, joogamaton ja seikkailumieltä sillä näillä joogalomilla pääset tutustumaan myös Kreikan jumaltarustoon, luontoon ja kulttuuriin kokemuksellisesti joogan avulla sen lisäksi että voit nauttia Välimeren aalloista, rantaelämästä ja hyvästä ruuasta. Keväällä 2019 aloitimme antoisan yhtestyön kahden eri matkan muodossa:

Joogalomat ovat olleet todella suosittuja. Iloisia uutisia, seuraavat joogalomat Kreikkaan on jo suunnitteilla keväälle 2020. Kuulet pian lisää!

Unelmiesi joogaloma Kreikassa

Suunnitteilla, info tulossa ennen joulua 2019!

Joogan lisäksi näillä lomilla rentoudutaan, patikoidaan, herkutellaan maailman maukkaimmalla kreikkalaisella ruualla, istutaan kahviloissa, ihmetellään luontoa ja nautitaan vain olemiseta.

Pakettimatka vapauttaa sinut kaikista matkailuun sisältyvistä järjestelyistä: lentojen bookkaamisesta, hotellin scouttaamisesta ja varaamisesta, hyvien ravintoloiden etsimisestä, ohjelman järjestämisestä ja fasiliteettien varmistamisesta sekä lentokenttäkuljetusten säätämisestä. Voit huokaista itsesi jo kohti lomaa heti sen varattuasi!

Ohjaan lomilla kaikille soveltuvaa joogaa Kreikan auringon alla. Joogaamme oliivilehdossa tai uima-altaan reunalla auringon noustessa ja illan viiletessä tai jos kyseessä on patikointimatka, teemme joogaharjoitukset luonnossa. Joogalomilla on aina rento ja yhteisöllinen tunnelma ja etukäteen suunniteltu (jooga)ohjelma mukautuu asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Epäilemättä kaikkein keskeisintä on se, että sielu näkee sielun itsensä avulla. Tästä varmasti on kyse Apollon ohjeessa, kun hän kehottaa jokaista tuntemaan itsensä. Tuskinpa hän kehottaa meitä tuntemaan jäseniämme, ruumistamme ja ulkoista olemustamme. Emme me ole pelkkää ruumista, enkä minä tätä sinulle sanoessani puhu sinun ruumiillesi. Kun siis Apollo sanoo: ”Tunne itsesi”, hän tarkoittaa ”Tunne sielusi”. Ruumishan on ikään kuin sielun astia tai eräänlainen säiliö. Sielusi tekee kaiken sen mitä teet. Ellei sielun tunteminen ole jumalallista, tuota jonkin nerokkaan mielen keksimää ohjettaei olisi luettu jumalan ansioksi.

Cicero, Keskusteluja Tusculumissa 1, 52
suom. Veli-Matti Rissanen
Teoksesta: Kajava, Mika, et al. Mitä Jokaisen Tulee Tietää Antiikista: Kreikka & Rooma. Helsinki: Avain, 2013.