Joogalomat

Joogalomat Kreetalla

Joogalomat järjestetään yhteistyössä MatkaPaletti Oy:n kanssa. MatkaPaletilla on jo 15 vuoden kokemus harrstematkojen järjestämisestä. Näillä joogalomilla voit irtautuaarjesta ja jättää kaikki organisointihuolet luotettavan matkajärjestäjän käsiin. Riittää että pakkaat matkalaukkuusi uikkarit, joogamaton ja seikkailumieltä sillä näillä joogalomilla pääset tutustumaan myös Kreikan jumaltarustoon, luontoon ja kulttuuriin kokemuksellisesti joogan avulla sen lisäksi että voit nauttia Välimeren aalloista, rantaelämästä ja hyvästä ruuasta. Keväällä 2019 aloitimme antoisan yhtestyön kahden eri matkan muodossa:

Joogalomat ovat olleet todella suosittuja ja lomia on kyselty jo syksylle. Iloisia uutisia, seuraava joogaloma Kreetalle on jo suunnitteilla. Kuulet pian lisää!

Epäilemättä kaikkein keskeisintä on se, että sielu näkee sielun itsensä avulla. Tästä varmasti on kyse Apollon ohjeessa, kun hän kehottaa jokaista tuntemaan itsensä. Tuskinpa hän kehottaa meitä tuntemaan jäseniämme, ruumistamme ja ulkoista olemustamme. Emme me ole pelkkää ruumista, enkä minä tätä sinulle sanoessani puhu sinun ruumiillesi. Kun siis Apollo sanoo: ”Tunne itsesi”, hän tarkoittaa ”Tunne sielusi”. Ruumishan on ikään kuin sielun astia tai eräänlainen säiliö. Sielusi tekee kaiken sen mitä teet. Ellei sielun tunteminen ole jumalallista, tuota jonkin nerokkaan mielen keksimää ohjettaei olisi luettu jumalan ansioksi.

Cicero, Keskusteluja Tusculumissa 1, 52
suom. Veli-Matti Rissanen
Teoksesta: Kajava, Mika, et al. Mitä Jokaisen Tulee Tietää Antiikista: Kreikka & Rooma. Helsinki: Avain, 2013.