Joogalomat

Joogalomat Kreikassa

Joogalomat järjestetään yhteistyössä MatkaPaletti Oy:n kanssa. MatkaPaletilla on jo 15 vuoden kokemus harrastematkojen järjestämisestä. Näillä joogalomilla voit irtautua arjesta ja jättää kaikki organisointihuolet luotettavan matkajärjestäjän käsiin. Riittää että pakkaat matkalaukkuusi uikkarit, joogamaton ja seikkailumieltä, sillä näillä joogalomilla pääset tutustumaan myös Kreikan jumaltarustoon, luontoon ja kulttuuriin kokemuksellisesti joogan avulla sen lisäksi että voit nauttia Välimeren aalloista, rantaelämästä ja hyvästä ruuasta. Keväällä 2020 on luvassa kaksi joogalomaa Kreikassa:

Koronavirustilanteen takia ao. joogalomat on peruttu. Lisätietoja suoraan matkanjärjestäjältä.

Seuraamme koronatilanteen etenemistä. Voit tiedustella suoraan Matkapaletin asiakaspalvelusta kevään ja kesän matkoista info@matkapaletti.fi

Joogan lisäksi näillä lomilla rentoudutaan, ulkoillaan ja patikoidaan, herkutellaan maailman maukkaimmalla kreikkalaisella ruualla, istutaan kahviloissa, ihastellaan luontoa ja nautitaan lomailusta.
 

Pakettimatka vapauttaa sinut kaikista matkailuun sisältyvistä järjestelyistä: lentojen buukkaamisesta, hotellin scouttaamisesta ja varaamisesta, hyvien ravintoloiden etsimisestä, ohjelman järjestämisestä ja fasiliteettien varmistamisesta sekä lentokenttäkuljetusten säätämisestä. Voit huokaista itsesi jo kohti lomaa heti sen varattuasi!

Ohjaan lomilla kaikille soveltuvaa joogaa Kreikan auringon alla. Joogaamme oliivilehdossa tai uima-altaan reunalla auringon noustessa ja illan viiletessä tai jos kyseessä on patikointimatka, teemme joogaharjoitukset luonnossa. Joogalomilla on aina rento ja yhteisöllinen tunnelma ja etukäteen suunniteltu (jooga)ohjelma mukautuu asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aikataulujen salliessa tarjolla on myös joogan yksityistunteja ja intialaista päähierontaa pienestä lisämaksusta.

Tutustu tuleviin joogalomiin alta ja varaa rentouttava ja virkistävä joogalomasi keväälle 2020!

Joogaloma Santorinilla 2–9.5.2020

Lähde hyvän olon matkalle joogaamaan Santorinin kukkivaan kevääseen.

Santorinin tuliperäinen saari henkii omaa ainutlaatuista ja taianomaista tunnelmaa, johon on jättänyt jälkensä sekä minolainen kulttuuri että hyvin dramaattinen historia lukuisine tulivuorenpurkauksineen.

Saarelle tyypillinen arkkitehtuuri; hohtavan valkoiset talot, siniset kirkon kupolit ja kirkkaat pastellisävyt ovat päätyneet useimpiin kreikkalaisiin postikortteihin. Maisemat kalderan reunalta ovat huikaisevan upeat lumoten katselijat palaamaan saarelle uudestaan ja uudestaan. Majoitumme Oian kylässä ja joogaamme hotellin allasalueella ja ympäröivässä luonnossa; läheisillä niityillä, vuorten rinteillä ja meren äärellä.

Lähde mukaan joogalomalle ja kerää voimia tämän mystisen saaren huikaisevista maisemista

Koska: 2-9.5.2020
Hinta:
1340€ *

*Hinta sisältää: Suorat Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaisbuffet hotellilla, tervetulotilaisuus ja -ateria sisältäen veden ja talonviinin, aamu- ja iltajooga 6 päivänä,  läksiäistilaisuus ja -illallinen sisältäen veden ja talonviinin, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

Tarkistathan matkan tarkat tiedot matkanjärjestäjän sivuilta!

Joogaloma Paleohorassa 7-14.6.2020

Lähde hyvän olon matkalle joogaamaan Kreetan kesään ja lämpöön!

Tällä joogalomalla sinulla on mahdollisuus nauttia kesän lämmöstä idyllisessä Paleohoran merenrantakylässä Kreetan etelärannikolla.

Kesällä päivät ovat täynnä energisoivaa valoa, meren aaltoja ja lempeitä tuulia, kun taas iltaisin etelän tummat yöt kietovat sinut lämpöiseen ja rentouttavan iloiseen tunnelmaan. Paleohora on ihmisen kokoinen ja lämminhenkinen aito kreetalainen kylä, jossa voit rauhassa nauttia kauniista maisemista, terveellisestä ruoasta, lomasta ja joogan tuomasta mielenrauhasta ja hyvästä olosta.  Joogaamme hotellilla, rannalla, vesiputouksella ja oliivipuiden alla hotellin puutarhassa.

Tämän erikoisviikon aikana sinulla mahdollisuus osallistua myös taidemaalausryhmän tunneille.

Koska: 2-9.5.2020
Hinta:
1235€ *

*Hinta sisältää: Suorat Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaisbuffet hotellilla, tervetulotilaisuus ja -ateria sisältäen veden ja talonviinin, aamu- ja iltajooga 6 päivänä,  yksi kreetalainen illanvietto sisältäen ruokailun ja talonviinin,  läksiäistilaisuus ja -illallinen sisältäen veden ja talonviinin, suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan. Lisäksi mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus osallistua yhteisiin omakustanteisiin illanviettoihin.

Tarkistathan matkan tarkat tiedot matkanjärjestäjän sivuilta!

Tunnelmia vuoden 2019 joogalomilta

Epäilemättä kaikkein keskeisintä on se, että sielu näkee sielun itsensä avulla. Tästä varmasti on kyse Apollon ohjeessa, kun hän kehottaa jokaista tuntemaan itsensä. Tuskinpa hän kehottaa meitä tuntemaan jäseniämme, ruumistamme ja ulkoista olemustamme. Emme me ole pelkkää ruumista, enkä minä tätä sinulle sanoessani puhu sinun ruumiillesi. Kun siis Apollo sanoo: ”Tunne itsesi”, hän tarkoittaa ”Tunne sielusi”. Ruumishan on ikään kuin sielun astia tai eräänlainen säiliö. Sielusi tekee kaiken sen mitä teet. Ellei sielun tunteminen ole jumalallista, tuota jonkin nerokkaan mielen keksimää ohjettaei olisi luettu jumalan ansioksi.

Cicero, Keskusteluja Tusculumissa 1, 52
suom. Veli-Matti Rissanen
Teoksesta: Kajava, Mika, et al. Mitä Jokaisen Tulee Tietää Antiikista: Kreikka & Rooma. Helsinki: Avain, 2013.