Joogakurssit Herttoniemessä

Kevään 2019 joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Tutustu alta kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin. Kurssin teemat rakentuvat aina osallistujien toiveiden mukaan. Minun kursseilleni voit ilmoittautua suoraan sähköpostilla.  Kurssit pidetään KehoLataamon tiloissa osoitteessa Hiihtomäentie 39B.

Luvassa on myös erilaisia tapahtumia, katso ajankohtaiset tapahtumat täältä.
Keskiviikon iltakurssi – Virtaava ja vahvistava flow

16.1-19.6.2019
klo 18.00-19.30
EI TUNTIA:
20.2 (hiihtoloma)
1.5 (Vapun päivä)
Ilmoittaudu keskiviikon iltakurssille: lotta@lottajooga.fi
KURSSI TÄYNNÄ – voit ilmoittautua jonopaikalle jos joku peruuttaa osallistumisensa.

Perjantain aamukurssi – Energinen aamujooga

11.1-14.6.2019
klo 7.00-8.00

EI TUNTIA:
22.2 (hiihtoloma)
19.4 (pääsiäinen)
Ilmoittaudu perjantain aamukurssille
ENÄÄ KAKSI PAIKKAA VAPAANA!

Koko kevään hinta: 380€/kurssi  (sis. alv 10%)

Huom! Kesämökkeilijät, alkukesän lomailijat ja muut kesällä liikenteessä olevat!
Sinun on mahdollista osallistua kurssille vain tammi-huhtikuun ajan, jolloin hinta  on 255€.

Jos taas olet kesäjoogi, voi kursseille kysellä paikkoja myös touko-kesäkuuksi, jolloin kurssikertoja kertyy seitsemän ja hinta on 140€.

Lisäksi vedän kevään ajan kuukausittain kokoontuvaa Hullujen Naisten Piiriä kurssimuotoisena vakkariryhmälle. Katso lisää täältä.

 

 

Keskiviikon iltakurssi – VIRTAAVA & VAHVISTAVA FLOW

Tällä kurssilla tutkimme miten ”vähemmän on enemmän” näyttäytyy vahvistavan virtaavassa harjoituksessa. Vahvuus ei aina tarkoita fyysistä voimaa van sitä voi kehittää myös mielen puolella. Voimaa on myös löytää tarvittaessa pehmeys ja rentous omassa harjoituksessa, joten teemme harjoituksen aikana monipuolisesti niin dynaamisia kuin rauhallisempiakin flow-sarjoja. Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.

Perjantain aamukurssi – ENERGINEN AAMUJOOGA

Virkistävän aamujoogan dynaamisempi isosisko. Teemme voimistavia ja energisoivia harjoituksia hieman nopeammassa, mutta silti rauhallisen herättelevässä tahdissa. Opit mm. aurinkotervehdyksen ja aamuun sopivia herätteleviä hengitysharjoituksia, joilla voit herätellä itseäsi muinakin aamuina kotiharjoituksessasi. Tämä tunti on todellinen joogin aamukahvi!