Joogakurssit

Joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Tutustu kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin alta. Kurssin teemat rakentuvat aina osallistujien toiveiden mukaan. Ilmoittautumisohjeet löydät tunti-infojen yhteydestä.

Hyväksytyt maksutavat: Yleisimmät kortit, käteinen (mieluiten tasaraha), lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi) ja MobilePay (maksukoodi 53131).

Syksyn 2020 joogakurssit julkaistaan pian.
Alla olevat kurssitiedot koskevat kevään 2020 kursseja.

Lempeä Jooga

Keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin klo 19.45 - 20.45

Virtaava liike ja jooga kokonaisvaltaisena harjoituksena. Tällä tunnilla pääpaino on flow- ja hathajoogan asanaharjoituksissa.

Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.

TÄYNNÄ!

Palauttavaa joogaa, meditaatiota ja rentoutusharjoituksia. Tällä tunnilla pääpaino on mielen harjoituksissa sekä kehoa palauttavissa liikkeissä.
Tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun, johon kuuluu myös kehollista liikettä.

Kurssi alkaa 8.1.2020.

Aamujooga

Perjantaisin klo 7.00 - 8.15

JuuriJooga

Aloita uusi vuosi taikojen, loitsujen ja rituaalien äärellä.

Virkistävä ja herättelevä, kokonaisvaltainen joogaharjoitus. Lempeä ja energisoiva harjoitus joka starttaa päiväsi rennosti mutta jämäkästi. Joogin aamukahvi!

Myös tällä tunnilla teemme palauttavia ja energisoivia yin-joogaharjoituksia ryhmän toiveiden mukaan.

Kurssi alkaa 10.1.2020.

Rituaalinen toiminta on universaali ilmiö, joka lävistää kaikki kulttuurit, ajat ja alueet. Miksi ihmiset ovat tehneet ja tekevät erilaisia rituaaleja? Mitä rituaaleissa tehdään ja mihin rituaalisilla toimilla on pyritty vaikuttamaan?

Minkälainen voisi olla sinun henkilökohtainen rituaali?