Joogakurssit Herttoniemessä

Joogakurssi -tarjonta Herttoniemessä syksy 2018

Ohjaamme kollegani Sallan kanssa Herttoniemessä joogakurssit pienryhmissä, mikä takaa yksilöllisen, jokaisen osallistujan tarpeita palvelen harjoituksen. Tutustu alta kurssitarjontaan sekä tuntikuvauksiin. Minun kursseilleni voit ilmoittautua suoraan sähköpostilla.  Sallasta löydät lisää tietoja täältä. Kurssit pidetään KehoLataamon tiloissa osoitteessa Hiihtomäentie 39B.

Luvassa on myös erilaisia workshopeja, yhteisötunteja sekä hyväntekeväisyysjoogaa.

Varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun (50€/ joogakurssi), saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että varausmaksua ei palauteta, mikäli peruutat osallistumisesi. Kurssille mahtuu vain kahdeksan osallistujaa / tunti, joten paikka kannattaa varata hyvissä ajoin.

Joogakurssi -tuntikuvaukset

Kurssini ovat avoimia kaikille ilman ’tasoja’ tai osaamisluokittelua. Määrittelen kurssini akselilla pehmeä-dynaaminen, pehmeän harjoituksen ollessa rauhallisemmin etenevä ja dynaamisen harjoituksen voimakkaampi ja nopeammin etenevä. Näin voit valita itsellesi ja elämäntilanteellesi sopivan tuntityylin, joskus kaipaamme hyvin rauhallista joogaa tasapainottamaan vauhdikasta arkea ja toisinaan tarvitsemme vähän lisäboostia elämäämme dynaamisemmalta tunnilta. Löydät tuntien tyylin kurssikuvausten yhteydestä.
Ohjaustyylini on kuitenkin kaikilla tunneilla rauhallinen ja tutkaileva, joten mikäli kaipaat oikein vauhdikasta joogaa, voin suositella sinulle toista opettajaa. Ideologiani mukaan mielen maisemia on mielenkiintoisempaa ja hedelmällisempää tutkailla sunnuntaiajelu-vauhdissa kuin moottoritienopeuksilla.

Koska paikkoja on rajoitetusti, kannattaa paikka varata hyvissä ajoin jo nyt kesällä.
Kaikilla kursseilla on kuitenkin vielä paikkoja vapaana.

KURSSIEN KESTOT JA HINNAT

10x kurssi ajalla 6.8-12.10.2018 HINTA: 179€
8x kurssi ajalla 22.10-14.12.2018 HINTA: 143€
Jos ostat koko kauden kerralla (10+8 vkoa) HINTA: 300€.
Hinnat sis. alv 10%.
Varmistat paikkasi ilmoittautumalla ja maksamalla varausmaksun (50€).
Ilmoittautuminen: lotta@lottajooga.fi

VIRKISTÄVÄ AAMUJOOGA

Toteutetaan 2. jaksolla, 22.10.2018 alkaen.

Teemme lempeästi herätteleviä ja myös pehmeän voimistavia liikkeitä rennossa tahdissa ja lähdet uuteen päivään virkeänä. Opit herättelemään kehoasi lempeästi, tutustut joogan perusharjoituksiin sallivassa ja pehmeässä ilmapiirissäsi ja saat eväitä koko tulevaan viikkoon sekä hengität jo maanantaina hieman kepeämmin.
PEHMEÄ
ILMOITTAUDU TÄLLE KURSSILLE lotta@lottajooga.fi

 

VIRTAAVA & VAHVISTAVA FLOW

Tällä kurssilla tutkimme miten ”vähemmän on enemmän” näyttäytyy vahvistavan virtaavassa harjoituksessa. Vahvuus ei aina tarkoita fyysistä voimaa van sitä voi kehittää myös mielen puolella. Voimaa on myös löytää tarvittaessa pehmeys ja rentous omassa harjoituksessa, joten teemme harjoituksen aikana monipuolisesti niin dynaamisia kuin rauhallisempiakin flow-sarjoja. Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.
DYNAAMINEN
ILMOITTAUDU TÄLLE KURSSILLE lotta@lottajooga.fi

ENERGINEN AAMUJOOGA

Virkistävän aamujoogan dynaamisempi isosisko. Teemme voimistavia ja energisoivia harjoituksia hieman nopeammassa, mutta silti rauhallisen herättelevässä tahdissa. Opit mm. aurinkotervehdyksen ja aamuun sopivia herätteleviä hengitysharjoituksia, joilla voit herätellä itseäsi muinakin aamuina kotiharjoituksessasi. Tämä tunti on todellinen joogin aamukahvi!
PEHMEÄN DYNAAMINEN
ILMOITTAUDU TÄLLE KURSSILLE lotta@lottajooga.fi

 

TERVE SELKÄ -JOOGA

Toteutetaan lyhyempänä 2-3x kurssina syksyn 2018 aikana

Tällä kurssilla keskitymme erityisesti selän ja mielen vetreänä pitämiseen. Teemme harjoitukset hitaasti ja huolellisesti, kunkin kehoa ja mahdollisia selän, hartioiden tai lantion alueen haasteita kunnioittaen ja kuunnellen. Voit tulla mukaan vaikka olisit ’kankea kuin rautakanki’ tai kokisit ettei kehosi liiku niin kuin haluaisit sen liikkuvan, nämä ovat oivallisia syitä tulla mukaan joogaan! Opit tunnistamaan itsellesi sopivat ja turvalliset harjoitukset ja tutustumme myös joogan hengitys- ja keskittymisharjoituksiin tärkeänä osana selän ja mielen hyvinvointia, olitpa sitten tutustunut itseesi 25 tai 75 vuoden ajan.
EXTRAPEHMEÄ
KYSY LISÄÄ lotta@lottajooga.fi

HUOM! Hyvinvoiva selkä ja rentoutuminen -workshop yhdessä Sallan kanssa Lataamolla 29.9 klo 12-15. Lue lisää täältä!