Joogakurssit

Joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Jokaisella kurssilla tehdään niin virtaavaa liikettä kuin rauhoittaviakin harjoituksia pääpainon vaihdellessa kurssin teeman mukaisesti. Ammennan opetukseni monipuolisesta koulutustaustastani joogan, henkilökohtaisen valmennuksen (personal training) ja hyvinvoinnin parissa. Joogataustani on flowjoogassa, mutta nykyään yhdistelen ohjauksessani luovasti kehomielisielun yhteyttä vahvistavia harjoitteita, intuitiivista liikettä, mielikuvaharjoittelua ja luonnon elementtejä. Ohjaustyylini on rauhallinen, kuunteleva ja vuorovaikutuksellinen. Kurssimuotoinen harjoitus mahdollistaa opetuksen progressiivisen etenemisen ja luottamuksellisen ilmapiirin joogaharjoituksellesi. Tutustu kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin alta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

HUOM! 
Pitkäaikainen joogakotini KehoLataamo sulkee ovensa pysyvästi kesäkuussa 2021 ja jään tauolle joogan viikkotuntien ohjaamisesta. Ilmoittelen syksyn joogatarjonnasta viimeistään elokuussa.

Maksutavat: Yleisimmät kortit, käteinen (mieluiten tasaraha), lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi) ja MobilePay (maksukoodi 53131).