Joogakurssit Herttoniemessä

Kevään 2019 joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Tutustu alta kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin. Kurssin teemat rakentuvat aina osallistujien toiveiden mukaan. Minun kursseilleni voit ilmoittautua suoraan sähköpostilla.  Kurssit pidetään KehoLataamon tiloissa osoitteessa Hiihtomäentie 39B.

Luvassa on myös erilaisia tapahtumia, katso ajankohtaiset tapahtumat täältä.
UUTUUS!
Tutustu meditaatioon -kurssi

Keskiviikkoisin 13.3-15.5.2019
klo 19.45-20.45
Hinta: 15€/kerta (sis. alv. 24%)
Mahdollisuus ostaa myös 5x sarjakortti!

Ilmoittaudu seuraavalle meditaatiotunnille maksamalla osallistumismaksu täällä.

Meditaatio on oiva itsetutkailun ja itseen tutustumisen työkalu. Säännöllisen meditaatioharjoittelun tutkittuja hyötyjä ovat mm.

  • Vähentää stressiä
  • Lisää tietoisuutta itsestä
  • Lisää keskittymiskykyä (mielen ”lihaskuntoharjoittelua”)
  • Parantaa unta
  • Tukee mielentervettä

Näillä tunneilla tutustut meditaatioharjoitteluun ja erilaisiin meditaatiotekniikoihin sekä kehotietoisuustaitoihin. Teemme jokaisella kerralla lyhyen meditaatioon valmistavan joogaharjoituksen, itse meditaatioharjoitukset kestävät 10-30min. ja sopivat myös aloittelijoille. Lisäksi pääset tutustumaan Yoga Nidraan. Saat kurssilta vinkkejä ja tukea kotiharjoitteluun ja säännöllisen meditaatioharjoittelun aloittamiseen.

Viikottaisen meditaatioharjoituksen avoimet paikat tulevat aina edellisen viikon torstaina myyntiin verkkokauppaani jos tilaa on!

5x sarjakortti: 60€
Kertamaksu: 15€
Hinnat sis. alv. 24%.
Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvi-kaupassani täällä.
Maksu toimii samalla ilmoittautumisena seuraavalle tunnille.

HUOM! Maksettua maksua ei palauteta, jos olet estynyt tulemasta. Voit kuitenkin antaa paikkasi toiselle.
LISÄTIETOJA: lotta@lottajooga.fi

Koska kyseessä on meditaatioharjoittelu, joka ei ole työnantajan tarjoaman liikuntaedun piirissä (verottaja määrittelee edun piiriin vain liikunnan mahdollistavat harrastukset), ei osallistumismaksua ole valitettavasti mahdollista maksaa liikuntaedulla.

Ilmoittaudu seuraavalle meditaatiotunnille maksamalla osallistumismaksu täällä.

Keskiviikon iltakurssi – Virtaava ja vahvistava flow 5x

1.5-19.6.2019
klo 18.00-19.30
EI TUNTIA:
22.5. (joogaloma)
12.6. (joogaloma)

HINTA: 98€ (sis. alv. 10%)
Ilmoittaudu keskiviikon iltakurssille: lotta@lottajooga.fi

Perjantain aamukurssi – Energinen aamujooga 6x

3.5-19.6.2019
klo 7.00-8.00

EI TUNTIA:
24.5. (joogaloma)
14.6. (joogaloma)
HUOM! Viimeinen kerta keskiviikkona 19.6.2019 aamulla!

HINTA: 116€/kurssi  (sis. alv 10%)
Ilmoittaudu perjantain aamukurssille

Lisäksi vedän kevään ajan kuukausittain kokoontuvaa Hullujen Naisten Piiriä kurssimuotoisena vakkariryhmälle. Katso lisää täältä.

 

 

Keskiviikon iltakurssi – VIRTAAVA & VAHVISTAVA FLOW

Tällä kurssilla tutkimme miten ”vähemmän on enemmän” näyttäytyy vahvistavan virtaavassa harjoituksessa. Vahvuus ei aina tarkoita fyysistä voimaa van sitä voi kehittää myös mielen puolella. Voimaa on myös löytää tarvittaessa pehmeys ja rentous omassa harjoituksessa, joten teemme harjoituksen aikana monipuolisesti niin dynaamisia kuin rauhallisempiakin flow-sarjoja. Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.

Perjantain aamukurssi – ENERGINEN AAMUJOOGA

Virkistävän aamujoogan dynaamisempi isosisko. Teemme voimistavia ja energisoivia harjoituksia hieman nopeammassa, mutta silti rauhallisen herättelevässä tahdissa. Opit mm. aurinkotervehdyksen ja aamuun sopivia herätteleviä hengitysharjoituksia, joilla voit herätellä itseäsi muinakin aamuina kotiharjoituksessasi. Tämä tunti on todellinen joogin aamukahvi!