Joogakurssit

Joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Tutustu kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin alta. Kurssin teemat rakentuvat aina osallistujien toiveiden mukaan. Ilmoittautumisohjeet löydät tunti-infojen yhteydestä.

Opiskelen kesän aikana lisää joogasta Embodied Yin™-koulutuksessa Satu Tuomelan ohjauksessa. Embodied Yin on pehmeä ja eheyttävä harjoitus. Tämä suuntaus yhdistää uniikilla tavalla yin-joogan asentoja, mielikuvaharjoittelua, kokemuksellista anatomiaa, somaattista liikettä, liikemeditaatiota ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisi elementtiä sekä hengitysharjoituksia ja erilaisia keho-mieltä hoitavia harjoituksia. Tulemme kaikilla kursseilla tekemään myös näitä harjoituksia, mutta keskiviikon Pehmeä Iltajooga painottuu erityisesti tämäntyyppiseen harjoitteluun.

Lue lisää Embodied Yinistä >>

Syksyn kurssi-ilmoittautuminen on nyt auki!

Syksyn kursseille voi ilmoittautua vielä elokuun aikana. Maksun voi suorittaa  1-3 erässä. Lue kursseista lisää alta.

Hyväksytyt maksutavat: Yleisimmät kortit, käteinen (mieluiten tasaraha), lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi) ja MobilePay (maksukoodi 53131).

 

Syksyn 2019 joogakurssit

Lempeä Jooga

Keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin klo 19.45 - 20.45

Virtaava liike ja jooga kokonaisvaltaisena harjoituksena. Tällä tunnilla pääpaino on flow- ja hathajoogan asanaharjoituksissa.

Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.

Kurssi alkaa 14.8.2019.

Palauttavaa joogaa, meditaatiota ja rentoutusharjoituksia. Tällä tunnilla pääpaino on mielen harjoituksissa sekä kehoa palauttavissa liikkeissä.

Tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun, johon kuuluu myös kehollista liikettä.

Kurssi alkaa 14.8.2019.

Aamujooga

Perjantaisin klo 7.00 - 8.15

JuuriJooga

Kerran kuussa perjantaisin
klo 18.00 - 20.00

Virkistävä ja herättelevä, kokonaisvaltainen joogaharjoitus. Lempeä ja energisoiva harjoitus joka starttaa päiväsi rennosti mutta jämäkästi. Joogin aamukahvi!

Myös tällä tunnilla teemme palauttavia ja energisoivia yin-joogaharjoituksia ryhmän toiveiden mukaan.

Kurssi alkaa 9.8.2019.

Miten maailma on syntynyt? Mihin kaikki päättyy? Mikä on pyhää ja miksi olemme täällä?

JuuriJoogassa sukellamme eri kulttuurien juuriin ja myyttisiin tarinoihin elämän peruskysymysten äärellä joogaten teeman inspiroiman musiikin tahdissa.

27.9. Maailman synty.
18.10. Ihminen.
1.11. Riitit ja rituaalit.
29.11. Kuolema.

Metsäjooga - Minikurssi

ELEMENTIT
Maanantaisin 19.8 - 9.9.2019
klo 18.00 - 20.00

TULI – MAA – ILMA – VESI
Tällä kurssilla tutustut näihin klassisiin elementteihin luonnossa joogaten. Kalevalaisessa maailmassa vesi ja ilma liittyvät vahvasti maailman syntymyyttiin, kun taas tulelle on oma syntymyyttinsä ja maa-elementti liittyy kaskeamiseen ja metsiin sekä maahisiin.
Joogaharjoitukset teemoittuvat elementtien ja niihin liittyvien myyttisten tarinoiden mukaan ja harjoitus tehdään joka kerta teeman mukaisessa kohteessa lähiluonnossa.