Joogakurssit

Joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Jokaisella kurssilla tehdään niin virtaavaa liikettä kuin rauhoittaviakin harjoituksia pääpainon vaihdellessa kurssin teeman mukaisesti. Ammennan opetukseni monipuolisesta koulutustaustastani joogan ja hyvinvoinnin parissa. Taustani on flowjoogassa, mutta nykyään yhdistelen ohjauksessani somaattisia harjoitteita, intuitiivista liikettä, mielikuvaharjoittelua ja luonnon elementtejä. Ohjaustyylini on rauhallinen, kuunteleva ja vuorovaikutuksellinen. Kurssimuotoinen harjoitus mahdollistaa opetuksen progressiivisen etenemisen ja luottamuksellisen ilmapiirin joogaharjoituksellesi. Tutustu kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin alta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Hyväksytyt maksutavat: Yleisimmät kortit, käteinen (mieluiten tasaraha), lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi) ja MobilePay (maksukoodi 53131).

Syksyn 2020 joogakurssit:

Lempeä Jooga

Keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin klo 19.45 - 20.45

Tällä tunnilla pääpaino on virtaavassa, lempeästi vahvistavissa joogaharjoituksissa. Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia sekä ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.
Joka neljäs kerta teemme rauhallisen yin joogan/ restoratiivisen harjoituksen.

TÄYNNÄ!

Kurssi alkaa 12.8.2020

Palauttavaa joogaa, meditaatiota ja rentoutusharjoituksia. Tällä tunnilla pääpaino on mielen harjoituksissa sekä kehoa palauttavissa liikkeissä.
Tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun, johon kuuluu myös kehollista liikettä.

VIELÄ YKSI PAIKKA!

Kurssi alkaa 12.8.2020