Joogakurssit

Joogakurssit

Joogakursseillani joogataan lempeän rauhallisessa rytmissä tutkaillen kehon kokemuksia ja joogan eri muotoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla olitpa sitten aloitteleva tai jo pitkään joogannut, omasta kehosta löytyy aina uusia ulottuvuuksia! Pienryhmän turvallisessa ilmapiirissä saat yksilöllistä ohjausta ja säännöllinen harjoitus mahdollistaa harjoituksen progressiivisen etenemisen.

Tutustu kurssitarjontaan sekä tarkempiin tuntikuvauksiin alta. Kurssin teemat rakentuvat aina osallistujien toiveiden mukaan. Ilmoittautumisohjeet löydät tunti-infojen yhteydestä.

Opiskelen parhaillaan lisää joogasta Embodied Yin™-koulutuksessa Satu Tuomelan ohjauksessa. Embodied Yin on pehmeä ja eheyttävä harjoitus. Tämä suuntaus yhdistää uniikilla tavalla yin-joogan asentoja, mielikuvaharjoittelua, kokemuksellista anatomiaa, somaattista liikettä, liikemeditaatiota ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisi elementtiä sekä hengitysharjoituksia ja erilaisia keho-mieltä hoitavia harjoituksia. Tulemme kaikilla kursseilla tekemään myös näitä harjoituksia, mutta keskiviikon Pehmeä Iltajooga painottuu erityisesti tämäntyyppiseen harjoitteluun.

Lue lisää Embodied Yinistä >>

Kevään 2020 kurssit julkaistaan marraskuun lopussa!

Hyväksytyt maksutavat: Yleisimmät kortit, käteinen (mieluiten tasaraha), lasku, työnantajan tarjoama liikuntaetu (Smartum, Edenred, ePassi) ja MobilePay (maksukoodi 53131).

Syksyn 2019 joogakurssit

Lempeä Jooga

Keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30

Pehmeä Iltajooga

Keskiviikkoisin klo 19.45 - 20.45

Virtaava liike ja jooga kokonaisvaltaisena harjoituksena. Tällä tunnilla pääpaino on flow- ja hathajoogan asanaharjoituksissa.

Opit monipuolisesti joogan asana-, hengitys- ja keskittymisharjoituksia ja ymmärrät itseäsi ja kehoasi paremmin.

Kurssi täynnä!

Palauttavaa joogaa, meditaatiota ja rentoutusharjoituksia. Tällä tunnilla pääpaino on mielen harjoituksissa sekä kehoa palauttavissa liikkeissä.
Tutustut monipuolisesti meditaatio- ja mindfulness-tyyppiseen harjoitteluun, johon kuuluu myös kehollista liikettä.

Uusi kurssi 30.10 alkaen, mukaan voi vielä tulla!

Aamujooga

Perjantaisin klo 7.00 - 8.15

JuuriJooga

Kerran kuussa perjantaisin
klo 18.00 - 20.00

Virkistävä ja herättelevä, kokonaisvaltainen joogaharjoitus. Lempeä ja energisoiva harjoitus joka starttaa päiväsi rennosti mutta jämäkästi. Joogin aamukahvi!

Myös tällä tunnilla teemme palauttavia ja energisoivia yin-joogaharjoituksia ryhmän toiveiden mukaan.

Kurssi täynnä!

Miten maailma on syntynyt? Mihin kaikki päättyy? Mikä on pyhää ja miksi olemme täällä?

JuuriJoogassa sukellamme eri kulttuurien juuriin ja myyttisiin tarinoihin elämän peruskysymysten äärellä joogaten teeman inspiroiman musiikin tahdissa.

29.11. Kuolema.