Jooga

Palvelut

Tarjoan monipuolisesti hyvinvoinnin palveluita jo lähes 10 vuoden kokemuksella. Ohjaan joogakursseja pienryhmässä Herttoniemessä, sekä erilaisia erikoistunteja ja tapahtumia. Metsä- ja JuuriJoogatunneille yhdistän osaamistani myös folkloristiikan opintojeni puolelta. Minulta saat lisäksi yksityistunnit ja sisällöt hyvinvointiin työpaikalla.

Joogakurssit

Joogakurssilla tutustut tai syvennät joogaharjoitustasi yksilöllisen opetuksen mahdollistavassa pienryhmässä. Syvennä harjoitustasi tai aloita uusi harrastus.

Meditaatiotunnit

Meditaatio on oiva itsetutkailun ja itseen tutustumisen työkalu. Löydä tilaa ajatusten ja itsesi väliin sekä rauhaa arkeesi säännöllisellä meditaatioharjoituksella.

Tunnit pidetään KehoLataamolla Herttoniemessä (os. Hiihtomäentie 39 b).

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Luonto opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Tule kokemaan (oma) luonto läheltä.

Joogalomat

Joogalomalla voit heittää vapaalle. Minä ja luotettava matkanjärjestäjä pidämme huolen kaikista järjestelyistä ja sinä voit nauttia etelän auringosta, joogasta ja rentoutumisesta.

Hullujen Naisten Piirit

Hullujen Naisten Piiri lähti tarpeesta perustaa vertaistukea tarjoava kohtaamispaikka naisille, jotka kärsivät mielenterveysongelmista, kaikille naisille jotka ovat kiinnostuneita omasta hulluudestaan tai mielensä pimeämmistä puolista.​

Yksityistunnit & PT-palvelut

Syvennä omaa joogaharjoitusta tai löydä uusi tapa suhtautua hyvinvointiisi. Autan sinu talkuun ja tuen matkan varrella. Yksilöohjauksessa toteutan samaa lempeää ja motivoivaa ohjaustapaa kuin ryhmätunneillakin.