Jooga

Palvelut

Tarjoan monipuolisesti hyvinvoinnin palveluita jo lähes 10 vuoden kokemuksella. Ohjaan joogakursseja pienryhmässä Herttoniemessä, sekä erilaisia erikoistunteja ja tapahtumia. Metsä- ja JuuriJoogatunneille yhdistän osaamistani myös folkloristiikan opintojeni puolelta. Minulta saat lisäksi yksityistunnit ja sisällöt hyvinvointiin työpaikalla.

Joogakurssit

Joogakurssilla tutustut tai syvennät joogaharjoitustasi yksilöllisen opetuksen mahdollistavassa pienryhmässä. Syvennä harjoitustasi tai aloita uusi harrastus.

JuuriJooga

27.9. Maailman synty. Miten kaikki alkoi?
18.10. Ihminen. Miksi olemme olemassa?
1.11. Riitit ja rituaalit. Miten maailmanjärjestys säilytetään?
29.11. Kuolema. Mihin kaikki päättyy?

Tunnit pidetään KehoLataamolla Herttoniemessä (os. Hiihtomäentie 39 b).

Tapahtumat

Drop-in -tunteja, erikoistapahtumia, naistenpiirejä.
Lempeyden tapahtumat hoitavat kehomieltäsi kokonaisvaltaisesti.

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Luonto opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Tule kokemaan (oma) luonto läheltä.

Joogalomat

Joogalomalla voit heittää vapaalle. Minä ja luotettava matkanjärjestäjä pidämme huolen kaikista järjestelyistä ja sinä voit nauttia Kreikan auringosta, joogasta ja rentoutumisesta. Kevään 2020 joogalomat julkaistaan ennen joulua.

Naistenpiirit

Naistenpiiri lähti tarpeesta perustaa vertaistukea tarjoava kohtaamispaikka naisille, jotka kärsivät mielenterveysongelmista, painivat jaksamisen kanssa tai kokevat suorituskeskeisen elämänmenon raskaaksi. Naistenpiirit ova kaikille naisille jotka ovat kiinnostuneita myös oman mielensä pimeämmistä puolista.​

Yksityistunnit & PT-palvelut

Syvennä omaa joogaharjoitusta tai löydä uusi tapa suhtautua hyvinvointiisi. Autan sinu talkuun ja tuen matkan varrella. Yksilöohjauksessa toteutan samaa lempeää ja motivoivaa ohjaustapaa kuin ryhmätunneillakin.