Jooga

Jooga

Tavoitteeni joogan opetuksessa on luoda mahdollisuus kokemukselliseen oivaltamiseen ja auttaa sinua ymmärtämään itseä ja (omaa) luontoa syvemmin. Ammennan opetukseni monipuolisesta koulutustaustastani liikunnan, joogan ja hyvinvoinnin parissa. Taustani on flowjoogassa, mutta nykyään yhdistelen ohjauksessani luovasti erilaisia kehollisia harjoitteita, mielikuvaharjoittelua sekä luonnon elementtejä. Ohjaustyylini on rauhallinen, kuunteleva ja vuorovaikutuksellinen.

Käytän toisinaan tunneillani musiikkia taustalla ja kannustan ihmisiä löytämään oman tavan liikkua. Näen itseni ohjaajana enemmänkin matkaoppaana joka ehdottaa ja suosittelee mielenkiintoisia tutkimusmatkanähtävyyksiä, eli (jooga)harjoituksia, joogamatkasi varrella. En tarjoa valmiita vastauksia vaan joogaharjoituksen tulkinta ja itse tutkimusmatka jää sinulle. Uskon, että tällä tavalla tehty harjoitus tarjoaa eväitä löytää parempi yhteys itseensä, omaan kehoonsa ja tapaan liikkua. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan matkalle kohti itsesi ytimiä ja olemisesi juuria.

Tällä hetkellä tarjoan joogaa vain yksityistunteina sekä yksityis- ja yritysryhmille.

Lotta on hyväntuulinen ja rento, helposti lähestyttävä, läsnäoleva, kiinnostunut, avoin, rehellinen, eteenpäin pyrkivä, muita kannustava, lempeä, ystävällinen, rauhallinen mutta ei hidas, oma itsensä, rohkea, luova, thinking outside of a box, joustava.
Joogakurssille osallistunut asiakas