Jooga yksityistunnit

Joogan yksityistunti - hemmottele itseä, ystäviä tai työporukkaa.

Ohjaan joogaa, sekä muita kehon- ja mielenhuollollisia tunteja yrityksille, yrityksen tiloissa sekä yksityisille KehoLataamolla tai kotiin kuljetettuna. Kerää oma porukka ja tilaa minut ohjaamaan joogatunti kotiisi, työpaikallesi tai vaikka lähimetsääsi. Joogan yksityistunti on myös hyvä tapa tarkistaa omaa asanatekniikkaa, saada vinkkejä kotiharjoitukseen (tai sen aloittamiseen) ja syventää omaa harjoitusta.

Olen ohjannut tunteja mm. naisten illoissa ja viikonlopuissa, asiakkaan ullakolla, puutarhassa, yrityksen takapihalla, metsässä, puistossa, metroasemalla, Helsingin keskustassa, arboretumissa, oliivilehdossa, vuoren rinteellä ja suomalaisella kesämökillä. Voit saada myös intialaista päähierontaa samaan pakettiin. Ystävälle lahjaksi annettu yksityistunti ja hieronta on ihana hemmottelulahja.

Yksityistuntien hinnasto:

1 osallistuja 85€
2 osallistujaa 70€/ osallistuja
3-4 osallistujaa 45€/ osallistuja
yli 4 osallistujaa, kysy tarjous tai katso esimerkit alta.

Hinnat sis. alv.
Yksiyistunnin kesto on 60-90min toiveenne mukaan.

Mahdollinen tilavuokra (esim. KehoLataamo Herttoniemessä) sekä matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.

Etätunnit järjestetään Zoomin välityksellä, tunnin kesto 60-75min.
Harjoitus koostetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Etätuntien hinnasto:
1 osallistuja 55€
2 osallistujaa 45€/hlö
3-4 osallistujaa 40€/hlö
yli 4 osallistujaa, kysy tarjous

Hinnat sis. alv.

Esimerkkejä yksityistunneista:

Yritystunnit

Joogan tai taukojumpan tarjoaminen työyhteisölle on sijoitus joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kehoa ja mieltä huoltavat harjoitukset tutkitusti vähentävät stressiä, lisäävät keskittymiskykyä ja kohentavat yleiskuntoa.

Jokainen tunti räätälöidään tilaajan ”näköiseksi” toiveiden ja tarpeiden mukaan. Alla esimerkkejä sisällöistä. Tunti pidetään yrityksen tiloissa tai muussa yhteisessä sovitussa paikassa. Kaikista sisällöistä on mahdollista räätälöidä paketti myös vaikkapa tyhy-päiväänne.

Kesto 30-90min.
Hinta:
Alkaen 150€ + alv. 10-24% riippuen sisällöstä.
Matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.
Useamman kerran paketit edullisemmin, kysy tarjous!

Yritysasiakkaan palautetta:
Olet ollut opettajana mitä lämpimin, sydämellisin ja kaikki huomioonottavin. Olemme nauttineet joogatunneistasi erittäin paljon ja tuntisi on saanu unohtamaan myös työkiireemme.
Merisotakoulun henkilöstö, 2018

Metsäjooga - tilaustunti

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Metsäjoogassa nautitaan luonnosta kaikin aistein. Luonto opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu aikanaan, omassa syklissään.

Harjoituksen voi tilata omaan lähimetsään tai yhdessä sovittavaan kohteeseen pk-seudulla vaikkapa Sipoonkorpeen, Keskuspuistoon tai omaan kotimetsääni Länsi-Herttoniemeen. Harjoitukseen kannattaa varata aina vähintään 1,5h aikaa, myös siirtymät aloituksesta metsään ja takaisin ovat osa harjoitusta. Punon toiveidenne mukaan harjoitukseen mukaan myös suomalaisesta kansanperinteestä ammennettuja tarinoita.

Metsäjoogatuntien ryhmät pidän 10-15 henkilön kokoisena luontorauhan säilyttämiseksi.  Lahjoitan metsäjoogan tilaustuntien maksetusta hinnasta 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle metsien, vesien ja soiden suojeluun.

Kesto 90-120min.
Hinta:
Alkaen 150€ + alv. (10% )
Matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.

Useamman kerran paketit aina edullisemmin, kysy tarjous!