Jooga yksityistunnit

Yksityistunnit

Ohjaan joogaa sekä muita kehon- ja mielenhuollollisia tunteja tilauksesta yritysryhmille ja yksilöasiakkaille. Kerää oma porukka ja tilaa minut ohjaamaan joogatunti kotiin, työpaikalle tai vaikka lähimetsään. Joogan yksityistunti on myös oiva mahdollisuus tarkistaa omaa asanatekniikkaa, saada vinkkejä kotiharjoitukseen (tai sen aloittamiseen) ja syventää omaa harjoitusta.

Olen ohjannut tunteja mm. naisten illoissa ja viikonlopuissa, asiakkaan ullakolla, puutarhassa, yrityksen takapihalla, metsässä, puistossa, metroasemalla, Helsingin keskustassa, arboretumissa, oliivilehdossa, vuoren rinteellä ja suomalaisella kesämökillä. Voit saada myös intialaista päähierontaa samaan pakettiin. Ystävälle lahjaksi annettu yksityistunti ja hieronta on ihana hemmottelulahja!

Yksityistuntien hinnasto yksilöasiakkaille:

1 osallistuja 85 €
2 osallistujaa 70 €/ osallistuja
3-4 osallistujaa 45 €/ osallistuja
yli 4 osallistujaa, kysy tarjous 

Yksiyistunnin kesto on 60–90 min. asiakkaan toiveen mukaan.
Mahdollinen tilavuokra sekä matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.

Metsäjooga - tilaustunti

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Metsäjoogassa nautitaan luonnosta kaikin aistein.

Harjoituksen voi tilata omaan lähimetsään tai yhdessä sovittavaan kohteeseen pk-seudulla. Harjoitukseen kannattaa varata aina vähintään 1,5h aikaa, myös siirtymät aloituksesta metsään ja takaisin ovat osa harjoitusta. Punon toiveidenne ja tilaisuuden luonteen mukaan harjoitukseen mukaan myös kansanperinteestä ammennettuja tarinoita.

Metsäjoogatuntien ryhmäkoko 10-15hlö.
Kesto 90120 min.

Hinta: Alkaen 250 € 
Hintaan vaikuttaa tunnin sisältö, kesto ja matka-aika sekä asiakkaan erityistoiveet. HUOM! LottaJooga/ Liikuntapalvelu ILO ei vuonna 2022 ole arvonlisävelvollinen, joten hintaan ei lisätä alvia.

Useamman kerran paketit aina edullisemmin, kysy tarjous!

Yritysasiakkaan palautetta:
Olet ollut opettajana mitä lämpimin, sydämellisin ja kaikki huomioonottavin. Olemme nauttineet joogatunneistasi erittäin paljon ja tuntisi on saanu unohtamaan myös työkiireemme.
Merisotakoulun henkilöstö

Esimerkkejä yksityistunneista:

Yritystunnit

Joogan tai taukojumpan tarjoaminen työyhteisölle on sijoitus joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kehoa ja mieltä huoltavat harjoitukset tutkitusti vähentävät stressiä, lisäävät keskittymiskykyä ja kohentavat yleiskuntoa.

Jokainen tunti räätälöidään tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Alla esimerkkejä sisällöistä. Tunti pidetään yrityksen tiloissa tai muussa yhteisessä sovitussa paikassa. Kaikista sisällöistä on mahdollista räätälöidä paketti myös vaikkapa tyhy-päiväänne.

Ryhmäkoko sopimuksen mukaan. Metsäjoogan ryhmän maksimimäärä 20 hlö (suositus).
Kesto 30–120 min.

Hinta: Alkaen 250 €
Hintaan vaikuttaa tunnin sisältö, kesto ja matka-aika sekä asiakkaan erityistoiveet. HUOM! LottaJooga/ Liikuntapalvelu ILO ei 1.1.2022 alkaen ole arvonlisävelvollinen, joten hintaan ei lisätä alvia.

Useamman kerran paketit edullisemmin, kysy tarjous!