Jooga yksityistunnit

Yksityistunnit

Ohjaan joogaa sekä muita kehon- ja mielenhuollollisia tunteja tilauksesta myös yksityisryhmille ja yksilöasiakkaille. Kerää oma porukka ja tilaa minut ohjaamaan joogatunti kotiin, työpaikalle tai vaikka lähimetsään. Joogan yksityistunti on myös oiva mahdollisuus tarkistaa omaa asanatekniikkaa, saada vinkkejä kotiharjoitukseen (tai sen aloittamiseen) ja syventää omaa harjoitusta.

Olen ohjannut tunteja mm. naisten illoissa ja viikonlopuissa, asiakkaan ullakolla, puutarhassa, yrityksen takapihalla, metsässä, puistossa, metroasemalla, Helsingin keskustassa, arboretumissa, oliivilehdossa, vuoren rinteellä ja suomalaisella kesämökillä. Voit saada myös intialaista päähierontaa samaan pakettiin. Ystävälle lahjaksi annettu yksityistunti ja hieronta on ihana hemmottelulahja!

Yksityistuntien hinnasto:

1 osallistuja 85€
2 osallistujaa 70€/ osallistuja
3-4 osallistujaa 45€/ osallistuja
yli 4 osallistujaa, kysy tarjous tai katso esimerkit alta.

Yksiyistunnin kesto on 60-90min toiveenne mukaan.
Mahdollinen tilavuokra sekä matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.

Esimerkkejä yksityistunneista:

Yritystunnit

Joogan tai taukojumpan tarjoaminen työyhteisölle on sijoitus joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Kehoa ja mieltä huoltavat harjoitukset tutkitusti vähentävät stressiä, lisäävät keskittymiskykyä ja kohentavat yleiskuntoa.

Jokainen tunti räätälöidään tilaajan ”näköiseksi” toiveiden ja tarpeiden mukaan. Alla esimerkkejä sisällöistä. Tunti pidetään yrityksen tiloissa tai muussa yhteisessä sovitussa paikassa. Kaikista sisällöistä on mahdollista räätälöidä paketti myös vaikkapa tyhy-päiväänne.

Kesto 30-90min.
Hinta:
Alkaen 150€ + alv. 10-24% riippuen sisällöstä.
Matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.
Useamman kerran paketit edullisemmin, kysy tarjous!

Yritysasiakkaan palautetta:
Olet ollut opettajana mitä lämpimin, sydämellisin ja kaikki huomioonottavin. Olemme nauttineet joogatunneistasi erittäin paljon ja tuntisi on saanu unohtamaan myös työkiireemme.
Merisotakoulun henkilöstö, 2018

Metsäjooga - tilaustunti

Metsäjoogassa teemme joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Metsäjoogassa nautitaan luonnosta kaikin aistein.

Harjoituksen voi tilata omaan lähimetsään tai yhdessä sovittavaan kohteeseen pk-seudulla. Harjoitukseen kannattaa varata aina vähintään 1,5h aikaa, myös siirtymät aloituksesta metsään ja takaisin ovat osa harjoitusta. Punon toiveidenne ja tilaisuuden luonteen mukaan harjoitukseen mukaan myös kansanperinteestä ammennettuja tarinoita.

Metsäjoogatuntien ryhmäkoko 10-15hlö.

Kesto 90-120min.
Hinta:
Alkaen 180€ + alv. (10% )
Matkakulut pidemmissä matkoissa lisätään hintaan.

Useamman kerran paketit aina edullisemmin, kysy tarjous!