Hullujen Naisten Piiri

Hullujen Naisten Piiri

Olen kokenut että vertaisten, samoja asioita kokeneiden, kanssa asioista puhuminen voi olla todella vapauttavaa ja oloa helpottavaakin. Vertaisryhmässä on turvallista puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On myös ok olla ihan hiljaa osana ryhmää joka kannattelee sinua. Aina ei tarvitse puhua, voimaantuminen voi tapahtua hiljaisuuden kautta yhdessä aikaa viettäen. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisella mielellä kuin sinulla on.

Illan aikana teemme rauhallisia meditaatio- ja joogaharjoituksia tutkaillen kehon ja mielen pimeämpiä sopukoita, sekä voimaannumme vertaiskeskustelusta toisten naisten kanssa. Toimin naistenpiirin fasilitoijana vertaisena, toistuvaa vakavaa masennusta sairastavana naisena. Mukaan voit tulla diagnoosilla tai ilman, papereita ei tarkisteta ovella. Kaikki elämästä ja (omasta) mielestään hullaantuneet ovat tervetulleita!

Ryhmät ovat tarkoitettu erityisesti mielenterveyden kanssa painineille naisille, mutta muutkin itsensä sopivasti hulluksi kokevat naiset ovat tietenkin tervetulleita. Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista, suoraan ja asioiden oikeilla nimillä. Vertaisryhmiä ei suositella akuutissa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma siitä, että voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!

Hullujen Naisten Piirit

Kaikille avoimet yksittäiset ryhmät.
Pidän piirejä Helsingissä KehoLataamolla ja vierailen myös maakunnissa pitämässä ryhmiä. Voit pyytää minut pitämään ryhmää omalle studiollesi laittamalla sähköpostia.

Naistenpiiri vakituinen ryhmä syksy 2019

Samalla porukalla kokoontuva kurssimuotoinen ryhmä mahdollistaa luottamuksellisen ilmapiirin jossa arkojakin aiheita voi rohkeasti nostaa esille. Seuraava kurssi alkaa elokususa 2019!

TÄYNNÄ!