Hullujen Naisten Piiri -tapahtumat

Hullujen Naisten Piiri -tapahtumat

Hullujen Naisten Piiri - HELSINKI

Lauantaina 19.10.2019
Klo 17.00 - 19.30

Tule naistenpiirin hoitavaan voimaan jakamaan omia kokemuksiasi toivosta ja epätoivosta, elämän valoista ja varjoista.

Naisten välistä keskustelua avoimen rehellisesti, kohtaamisia ja vertaistukea sekä tietenkin joogaa! Syksyn ainoan yksittäisen ja paljon toivotun naistenpiirin teemalla PIMEYS. Tutustumme illan aikana pimeyteen niin itsessämme kuin syksyn pimenevissä illoissakin. Mukana on jälleen myös valon pilkahduksia ja hersyvää naurua sekä yhdessäolon ja kehollisuuden riemua. Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikille naisille jotka ovat kiinnostuneita omasta hulluudestaan tai mielensä pimeämmistä puolista.

************************************************
Ryhmä on tarkoitettu erityisesti mielenterveyden kanssa painineille naisille, mutta muutkin itsensä sopivasti hulluksi kokevat naiset ovat tietenkin tervetulleita. Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista. Vertaisryhmiä ei suositella akuutissa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma siitä, että voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!
************************************************

Koska: Lauantaina 19.10.2019
Klo 17.00 – 19.30
Missä: KehoLataamo, Herttoniemi (Hiihtomäentie 39b, Helsinki)
Hinta: 30€ sis. alv.
Hinta kattaa illan ohjaussisällön sekä teetarjoilun.

Ilmoittautuminen: Maksa osallistumismaksu Holvissa.
Annathan myös puhelinnumerosi maksun yhteydessä, ilmoitan äkillisistä muutoksista tekstiviestitse.
Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 12 naista.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.