Hullujen Naisten Piiri kurssit

Hullujen Naisten Piiri -kurssi

Seuraava kurssi alkaa syksyllä 2019

Naisten välistä keskustelua avoimen rehellisesti, kohtaamisia ja vertaistukea sekä tietenkin joogaa!  Joka kerta samalla porukalla kokoontuva ryhmä mahdollistaa luottamuksellisen ilmapiirin jossa arkojakin aiheita voi rohkeasti nostaa esille. Hullujen Naisten kuukausittainen kokoontumisajo on jotain (vielä) ihanampaa kuin perinteiset kuukautiset. Tule mukaan tutustumaan itseesi, omaan hulluuteesi ja viettämään aikaa muiden samanhenkisten kanssa. Ryhmäläisille kuuluu myös suljettu verkkoryhmä, jossa jaan extra-sisältöä sekä käyttöösi jäävän kehomeditaatioharjoituksen (äänite).

Ryhmä on tarkoitettu erityisesti mielenterveyden kanssa painineille naisille, mutta muutkin itsensä sopivasti hulluksi kokevat naiset ovat tietenkin tervetulleita. Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista, suoraan ja asioiden oikeilla nimillä. Vertaisryhmiä ei suositella akuutissa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!

Osallistumalla ryhmään saat:

  • Viisi 2,5h mittaista naisten piiri -tapaamista eri keskusteluteemoilla (teemat sovitaan ryhmän toiveiden mukaan ensimmäisellä tapaamiskerralla)
  • Suljettu facebook-ryhmä, jossa voimme jatkaa aiheista keskustelua myös tapaamisten välillä. Ryhmä jää voimaan yhteisen keväämme jälkeen, joten keskustelu ja vertaistuki voi jatkua ryhmässä niin kauan kuin haluatte! Ryhmä aukeaa jo ennen virallista aloitusta tammikuun alussa.
  • Kuukausittaiseen teemaan liittyviä ohjeita & vinkkejä facebook-ryhmässä.
  • Itselle ladattava kehomeditaatioharjoitus -äänite, jota voit hyödyntää kurssin jälkeenkin.
  • Vertaistukea, halauksia, uusia kokemuksia, lempeyttä ja ymmärrystä itsestäsi <3

Aikataulu ja hinta:

Ryhmä alkaa elokuussa 2019 ja kokoontuu kerran kuusa perjantai-iltaisin. Päivämäärät ilmoitetaan kevään 2019 aikana!

Hinta: 35€/kk
Hinta sisältää tapaamiskertojen ohjatun ohjelman, suljetun facebook-ryhmän extra-sisältöineen sekä teetarjoilut. Osallistujat sitoutuvat maksamaan 5kk kokonaisuudesta (koko kurssi 175€), maksun voi suorittaa 1-3 erässä.