Bare Origin tuotteet

Hellivät ja hoitavat Bare Origin -tuotteet

Kun ihastut käyttämiisi tuotteisiin niin paljon, että otat niitä myyntiin…. Oma, atooppisen kuiva ja hyvin herkkä ihoni on vaatinut aina ekstrahuomiota. Vihdoin olen lyöytänyt tuotteet jotka hoitavat ihoani ansaitsemallani tavalla! Ja mikä parasta, tuotteet ovat eettisiä ja ekologisia. Kaikki käytetyt ainesosat ovat joko luomua tai villejä luonnontuotteita. Bare Origin hankkii tuotteissa käytetyt ainesosat suoraan perheomisteisilta pienyrittäjiltä tai naisosuuskunnilta.

Näet alta valikoiman, tarkemmat tuotetiedot verkkokaupassa.

Näitä tuotteita käyttämällä hoidat oman ihosi lisäksi myös ympäristöä ja olet osaltasi edistämässä kestävää kehitystä.

Palautetta tuotteista

Suosittelen tilaamaan Lotalta MAAILMAN PARASTA kasvoöljyä eli tuota Bare Originin Wild Rosehip oilia!
Ostin sen kokeeksi Lotalta jouluna 2018 (!) ja siitä lähtien en ole käyttänyt mitään muuta kasvoihini! Paras tuote ikinä ja ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin.

Talvella ja syksyllä laitan vain öljyä (suosittelen myös silmänympärysiholle, joka itselläni kuivuu herkästi). Keväällä ja kesällä tarvitsen kevennystä, jolloin suihkautan ensin ruususuihkeen kasvoille (Rose Toner) ja sitten öljyä 2-3 tippaa. Iso suositus näille. Iloitsen siitä, että löysin Lotalta luonnolliset, hyvät tuotteet ja tätä ilosanomaa mielelläni jaan! 😊

T. Kanta-asiakas
Mirva

Myynnissä tällä hetkellä:

Wild Rosehip - öljy

Better than botox!

Korkea A-vitamiinipitoisuus auttaa taistelemaan aknea vastaan, vähentää kuivuutta ja palauttaa ihosi kimmoisuuden ja hehkun. Tämä täysin luonnollinen öljy on muodostumassa kultiksi naisten keskuudessa jotka haluavat välttää keinotekoisia ihonhoitotuotteita. 

Hinta: 30€ (30ml)

Hemp Seed- öljy

Elvyttävä ja hoitava

Hamppuöljy on hoitava yrttiöljy joka helpottaa kuivan ihon ongelmissa kuten ekseemassa ja psoriasiksessa. Korkean monityydyttymättömien rasvahappo-määrän ansiosta hamppyöljy on kevyt ”kuiva” öljy, joka sopii hyvin seka-, öljyiselle ja akneherkälle iholle. Hamppuöljyä voi käyttää myös ravintolisänä.

Hinta: 15€ (30ml)

Ruusuvesi

Ihana, ylellinen tuoksu!

Ruusuvedellä on paljon hoitavia vaikutuksia auringon polttaman ihon rauhoittamisesta stressin lievittämiseen. Kosteuttaa kaikkia ihostyyppejä ja helpottaa ihoärsytystä.

Käytä kasvojen pesun jälkeen ennen kasvovoidetta tai -öljyä TAI tee emulsio yhdessä ruusunmarjaöljyn kanssa!

Hinta: 20€ (100ml)