Bare Origin tuotteet

Hellivät ja hoitavat Bare Origin -tuotteet

Kun ihastut käyttämiisi tuotteisiin niin paljon, että otat niitä myyntiin…. Oma, atooppisen kuiva ja hyvin herkkä ihoni on vaatinut aina ekstrahuomiota. Vihdoin olen lyöytänyt tuotteet jotka hoitavat ihoani ansaitsemallani tavalla! Ja mikä parasta, tuotteet ovat eettisiä ja ekologisia. Kaikki käytetyt ainesosat ovat joko luomua tai villejä luonnontuotteita. Bare Origin hankkii tuotteissa käytetyt ainesosat suoraan perheomisteisilta pienyrittäjiltä tai naisosuuskunnilta.

Näitä tuotteita käyttämällä hoidat oman ihosi lisäksi myös ympäristöä ja olet osa kestävää kehitystä.

Myynnissä tällä hetkellä:

Wild Rosehip - öljy

Better than botox!

Korkea A-vitamiinipitoisuus auttaa taistelemaan aknea vastaan, vähentää kuivuutta ja palauttaa ihosi kimmoisuuden ja hehkun. Tämä täysin luonnollinen öljy on muodostumassa kultiksi naisten keskuudessa jotka haluavat välttää keinotekoisia ihonhoitotuotteita. 

Hinnat:
30ml 32€
50ml 43€

Raspberry Seed - öljy

Kevyt ja hienostunut.

Kevyt, hienostunut vadelmansiemenöljy tuntuu nautinnolliselta iholla. Imeytyy nopeasti jättäen ihosi pehmeäksi ja silkkiseksi.

Hinta:
30ml 34€
50ml 45€
Poistomyynti, käytä kassalla koodia VATTU!

Hemp Seed- öljy

Elvyttävä ja hoitava

Hamppuöljy on hoitava yrttiöljy joka helpottaa kuivan ihon ongelmissa kuten ekseemassa ja psoriasiksessa. Korkean monityydyttymättömien rasvahappo-määrän ansiosta hamppyöljy on kevyt ”kuiva” öljy, joka sopii hyvin seka-, öljyiselle ja akneherkälle iholle. Hamppuöljyä voi käyttää myös ravintolisänä.

Hinta: 17€ (30ml)

Ruusuvesi

Ihana, ylellinen tuoksu!

Ruusuvedellä on paljon hoitavia vaikutuksia auringon polttaman ihon rauhoittamisesta stressin lievittämiseen. Kosteuttaa kaikkia ihostyyppejä ja helpottaa ihoärsytystä.

Käytä kasvojen pesun jälkeen ennen kasvovoidetta tai -öljyä TAI tee emulsio yhdessä ruusunmarjaöljyn kanssa!

Hinta: 24€ (100ml)

Bare Origin saippuat

Puhtaat raaka-aineet.

Bar Originin ylelliset saippuat on valmistettu korkealaatuisista tuoreista ja kylmäpuristetuista kasviöljyistä, saippuoiduista öljyistä, kukista ja eteerisistä öljyistä.

Saatavilla lempeästi kuoriva laventeli, villiruusu ja hamppu (oma suosikkini!)

EI TÄLLÄ HETKELLÄ SAATAVILLA!

Hinta:
13€