Jooga

Palvelut

Tarjoan monipuolisesti hyvinvoinnin palveluita jo yli 10 vuoden kokemuksella. Ohjaan joogakursseja pienryhmässä Herttoniemessä, sekä erilaisia erikoistunteja ja tapahtumia. Metsä- ja JuuriJoogatunneille yhdistän osaamistani myös folkloristiikan opintojeni puolelta. Minulta saat lisäksi yksityistunnit ja sisällöt hyvinvointiin työpaikalle ta kotiin kuljetettuna.

Ohjaan metsäjoogaa sekä myyttisestä tiedosta ja tarinoista ammentavaa JuuriJoogaa ”tavallisten” joogatuntien lisäksi. Inspiroidun kulttuurien taustalla vaikuttavista tarinoista sekä pohjoisesta metsäluonnosta.

Kaikilla LottaJoogan joogatunneilla, tapahtumissa ja retriiteillä on käytössä turvallisemman tilan periaatteet.

Joogakurssit

Joogakurssilla tutustut tai syvennät joogaharjoitustasi yksilöllisen opetuksen mahdollistavassa pienryhmässä.

Joogatunneillani käännytään kohti omaa luontoa ja asetutaan olemisen tilaan lempeästi tutkaillen. Kokemuksellisuus, jokaisen osallistujan omasta kehosta kumpuava olemisen totuus, ja rennon rempseä ohjausote pitävät huolen siitä ettei tunneillani joogata liian ryppyotsaisesti.

JuuriJooga

Tarinat ja omien kokemusten jakaminen ovat osa ihmisyyttä.

JuuriJoogassa asetut ikiaikaiseen piiriin kuulemaan myyttisiä tarinoita, sukellat itämerensuomalaisen kulttuurin juuriin ja tarinoihin elämän peruskysymysten äärellä. Lisäksi liikutat kehoasi joogaharjoituksilla, tutkaillen kehollisesti ja kokemuksellisesti maailmaa, itseäsi sekä olemista.

Metsäjooga

Metsäjoogatunneillani keskiössä on luontoon asettuminen, metsän aistiminen ja itsen sekä luonnon kanssa oleminen. Metsäjoogassa ei tarvitse suorittaa vaan etenemme maastossa rauhallisesti. Joogaharjoitukset ovat helppoja ja soveltuvat kaikille jotka voivat liikkua luontopoluilla.

Itämerensuomalaisesta kansanperinteestä ammennettu tieto ja tarinat ovat tärkeä osa metsäjoogapalveluitani.

Yksityistunnit

Syvennä omaa joogaharjoitusta tai löydä uusi tapa suhtautua hyvinvointiisi. Autan sinut alkuun ja tuen matkan varrella.
Yksilöohjauksessa toteutan samaa lempeää ja motivoivaa ohjaustapaa kuin ryhmätunneillakin.