Jooga

Palvelut

Tarjoan monipuolisesti hyvinvoinnin palveluita jo 10 vuoden kokemuksella. Ohjaan joogakursseja pienryhmässä Herttoniemessä, sekä erilaisia erikoistunteja ja tapahtumia. Metsä- ja JuuriJoogatunneille yhdistän osaamistani myös folkloristiikan opintojeni puolelta. Minulta saat lisäksi yksityistunnit ja sisällöt hyvinvointiin työpaikalle ta kotiin kuljetettuna.

Ohjaan Metsäjoogaa sekä myyttisistä tarinoista ammentavaa JuuriJoogaa ”tavallisten” joogatuntien lisäksi. Inspiroidun kulttuurien taustalla vaikuttavista myyteistä ja hahmoista sekä pohjoisesta metsäluonnosta.

Joogakurssit

Joogakurssilla tutustut tai syvennät joogaharjoitustasi yksilöllisen opetuksen mahdollistavassa pienryhmässä. Syvennä harjoitustasi tai aloita uusi harrastus.

Joogatunneillani käännytään kohti omaa luontoa ja asetutaan olemisen tilaan lempeästi tutkaillen. Kokemuksellisuus, jokaisen osallistujan omasta kehosta kumpuava olemisen totuus, ja rennon rempseä ohjausote pitävät huolen siitä ettei tunneillani joogata liian ryppyotsaisesti.

JuuriJooga

Vuosituhansia ihmiset ovat istuneet nuotion ääreen piiriin kuulemaan ja kertomaan tarinoita maailmasta, heitä edeltäneistä ihmisistä ja elämästä.

Tarinat ja omien kokemuksien jakaminen ovat osa ihmisyyttä. JuuriJoogassa sukellat itämerensuomalaisen kulttuurin juuriin ja myyttisiin tarinoihin elämän peruskysymysten äärellä. JuuriJoogaa maustaa aina myös tietous muista kulttuureista.

Tunnit pidetään KehoLataamolla Herttoniemessä (os. Hiihtomäentie 39 b).

Tapahtumat

Drop-in -tunteja, erikoistapahtumia, naistenpiirejä.
Lempeyden tapahtumat hoitavat kehomieltäsi kokonaisvaltaisesti.

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään joogan perinteisiä harjoituksia luonnossa. Luonto opettaa kärsivällisyyttä ja ymmärrystä siitä, että kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Tule kokemaan (oma) luonto läheltä.

Yksityistunnit & PT-palvelut

Syvennä omaa joogaharjoitusta tai löydä uusi tapa suhtautua hyvinvointiisi. Autan sinut alkuun ja tuen matkan varrella.

Yksilöohjauksessa toteutan samaa lempeää ja motivoivaa ohjaustapaa kuin ryhmätunneillakin.

Joogalomat

Joogalomalla voit heittää vapaalle. Minä ja luotettava matkanjärjestäjä pidämme huolen kaikista järjestelyistä ja sinä voit nauttia Kreikan auringosta, joogasta ja rentoutumisesta.